گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

رسانه عبری زبان: ارتش اسرائیل توان پاسخ به حزب الله را ندارد

رسانه عبری زبان: ارتش اسرائیل توان پاسخ به حزب الله را ندارد یک رسانه عبری زبان با اشاره به ضربات وارد شد چند روز اخیر به پایگاه‌های ارتش اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی، پرسید چرا اسرائیل قادر به واکنش حقیقی به حملات حزب الله نیست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد، ارتش اسرائیل اخیرا موفق شد پایگاه هوایی میرون در کوه میرون را مورد هدف قرار دهد، اما تا این لحظه ارتش اسرائیل هیچ واکنشی به این حمله نداشته است در حالی که در گذشته اعلام می‌شد که در پاسخ به حملات صورت گرفته به پایگاه‌های نظامی یا تلاش‌های صورت گرفته برای انجام این حملات، اقداماتی انجام گرفته است.

دورون کادوش خبرنگار امور نظامی این رسانه عبری زبان در این رابطه گفت، با وجود تهاجم صورت گرفته علیه پایگاه هوایی نظارت و پایش و نظارت هوایی میرون متعلق به نیروی هوایی ارتش اسرائیل، هیچ نوع افزایش عملیاتی علیه حزب الله در روز‌های اخیر مشاهده نشد، حال این سئوال مطرح می‌شود که آیا حمله به این پایگاه باعث شده است تا توانمندی تهاجمی اسرائیل دچار مشکل شود؟ آیا توان واکنش اسرائیل دستخوش ضعف شده است؟ موشک‌های ضد زره به این پایگاه و آن مرکز راهبردی اصابت می‌کنند، مناطق و تاسیسات حساس و راهبردی ما یکی پس از دیگری هدف قرار می‌گیرند، و خبری از واکنش نیست!

کادوش در این رابطه با سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تماس گرفته و پاسخ وی را اینگونه منعکس کرد: حمله دیروز حزب الله به پایگاه میرون در واقع در واکنش به ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب الله صورت گرفته است.

اما این خبرنگار در پاسخ به این توجیه به مخاطبان رسانه عبری زبان گفت‌: درست است که ترور فرمانده ارشد حزب الله کار قابل تاملی بود، اما بعد از این اقدام حزب الله طی تعطیلات ضربات گسترده‌ای را به ما وارد کرد، آیا ترور یک شخصیت ارزش پرداخت این همه هزینه را برای ما داشت؟

کادوش در ادامه هم گفت: حزب الله طی روز‌های اخیر ده‌ها اقدام به عنوان واکنش به آن ترور انجام داد در حالی که اسرائیل همچنان دست و پا بسته در مقابل آن ایستاده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار