واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود

رسانه‌های عبری زبان از استقرار سامانه خودکار شلیک در کرانه باختری خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 15
کد خبر: ۲۶۵۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در خبری اعلام کرد، ارتش اسرائیل اخیرا سامانه فناورانه‌ای را در کرانه باختری مستقر کرده است، این سامانه بر روی برج‌های مراقبت و خودرو‌های خاصی نصب و از راه دور اقدام به شلیک می‌کند.

ده‌ها سامانه از این دست در ورودی شهرک‌ها و نقاط ارتباط مناطق فلسطینی با (شهرک‌های صهیونیست نشین) نصب خواهند شد، تا اجازه رخنه فلسطینیان داده نشود.

پایگاه اطلاع رسانی عبری زبان داوار هم در این رابطه نوشت: این سامانه به نام (روا یورا) از سال ۲۰۰۸ در اطراف نوار غزه نصب شده بود و به دیده بان‌ها که در اتاق‌های نظارتی نشسته‌اند اجازه می‌دهد تا از مسافت‌های دور به سوی اشیاء یا افراد مشکوک شلیک کنند.

کار نصب این سامانه که از تولیدات شرکت اسرائیلی رافائل است در کرانه باختری برای اولین بار از امروز شنبه آغاز شده است.

این سلاح می‌تواند به نظامیان اسرائیلی این امکان را بدهد که به سوی هر فلسطینی از مسافت دور شلیک و او را از پای در آورند.

به نوشته این رسانه در عملیات ۷ اکتبر، حماس موفق شد اکثر این سامانه را با استفاده از پهپاد‌های انتحاری از کار بیاندازد و همین امر عملکرد آن را به شدت پایین آورد.

در حال حاضر تصمیم گرفته شده است که در ورودی‌های تمامی شهرک‌های صهیونیست نشین موجود در کرانه باختری این سامانه‌ها نصب شوند، کار نصب از مناطق پر خطرتر آغاز شده است و به تدریج تمام مناطق کرانه باختری را شامل خواهد شد.

یگان عمیات ۶۳۶ ارتش اسرائیل اپراتور‌های کنترل این سامانه خواهند بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر