اعلام حمایت وزیر خارجه مالی از بریکس-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

اعلام حمایت وزیر خارجه مالی از بریکس

وزیر امور خارجه مالی بر حمایت از بریکس و سیاست نظام چند قطبی آن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالله دیوپ، وزیر امور خارجه کشور ساحلی مالی گفت باماکو از بریکس و ایجاد نظامی چندقطبی حمایت می‌کند.

 

به گفته این دیپلمات، مالی به ساختار بریکس پلاس علاقه‌مند است که شامل کشور‌هایی بیش از اعضای کامل انجمن اصلی هستند.

 

پیشتر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفت: بریکس در حال حاضر حدود ۳۰ درخواست از کشور‌های مختلف، بزرگ، کوچک و متوسط ​​را بررسی می‌کند که پیشنهاد اشکال مختلف همکاری را دارند.

 

اخیرا اعلام شد که کشور‌های بریکس در حال کار بر روی توسعه و پیاده سازی ارز دیجیتال خود بر اساس فناوری بلاک‌چین هستند. استفاده از چنین ارزی باید برای ایالت‌ها، مشاغل و شهروندان عادی و همچنین عاری از سیاست فراهم باشد.

 

گروه بریکس پیش از این از نظر برابری قدرت خرید از گروه هفت پیشی گرفته بود؛ گروه بریکس همچنین ۳۵.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است، در حالی که گروه هفت، سهم ۳۰.۳ درصدی را به خود اختصاص داده است.

 

طرح ایجاد گروه بریکس با نزدیکی چهار قدرت اقتصادی در حال ظهور جهان شامل برزیل، روسیه، چین و هند در دوران اوج یکجانبه‌گرایی آمریکا در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی شکل گرفت. «گروه بریک» در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ میلادی (۲۶ خرداد ۱۳۸۸ شمسی) به‌طور رسمی تأسیس شد و با اضافه شدن آفریقای جنوبی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ (۳۰ شهریور ۱۳۸۹) نام آن پس از پیوستن این کشور از «بریک» به «بریکس» تغییر یافت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار