اعلام حمایت وزیر خارجه مالی از بریکس-راهبرد معاصر
اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی

اعلام حمایت وزیر خارجه مالی از بریکس

وزیر امور خارجه مالی بر حمایت از بریکس و سیاست نظام چند قطبی آن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالله دیوپ، وزیر امور خارجه کشور ساحلی مالی گفت باماکو از بریکس و ایجاد نظامی چندقطبی حمایت می‌کند.

 

به گفته این دیپلمات، مالی به ساختار بریکس پلاس علاقه‌مند است که شامل کشور‌هایی بیش از اعضای کامل انجمن اصلی هستند.

 

پیشتر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، گفت: بریکس در حال حاضر حدود ۳۰ درخواست از کشور‌های مختلف، بزرگ، کوچک و متوسط ​​را بررسی می‌کند که پیشنهاد اشکال مختلف همکاری را دارند.

 

اخیرا اعلام شد که کشور‌های بریکس در حال کار بر روی توسعه و پیاده سازی ارز دیجیتال خود بر اساس فناوری بلاک‌چین هستند. استفاده از چنین ارزی باید برای ایالت‌ها، مشاغل و شهروندان عادی و همچنین عاری از سیاست فراهم باشد.

 

گروه بریکس پیش از این از نظر برابری قدرت خرید از گروه هفت پیشی گرفته بود؛ گروه بریکس همچنین ۳۵.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را به خود اختصاص داده است، در حالی که گروه هفت، سهم ۳۰.۳ درصدی را به خود اختصاص داده است.

 

طرح ایجاد گروه بریکس با نزدیکی چهار قدرت اقتصادی در حال ظهور جهان شامل برزیل، روسیه، چین و هند در دوران اوج یکجانبه‌گرایی آمریکا در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی شکل گرفت. «گروه بریک» در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۹ میلادی (۲۶ خرداد ۱۳۸۸ شمسی) به‌طور رسمی تأسیس شد و با اضافه شدن آفریقای جنوبی در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۰ (۳۰ شهریور ۱۳۸۹) نام آن پس از پیوستن این کشور از «بریک» به «بریکس» تغییر یافت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار