سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

بهادری‌جهرمی: دولتمردانی که از نامزدها حمایت می‌کنند، مرخصی گرفته‌اند

بهادری‌جهرمی: دولتمردانی که از نامزدها حمایت می‌کنند، مرخصی گرفته‌اند سخنگوی دولت گفت: برخی از اعضای دولت که از کاندیداها حمایت می‌کنند، از دولت مرخصی گرفته‌اند و در جلسات حاضر نمی‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در پاسخ به سوالی گفت: برخی از اعضای دولت که از کاندیداها حمایت می‌کنند، از دولت مرخصی گرفتند و در جلسات حاضر نمی‌شوند.


سخنگوی دولت برخی از همکاران ما در دولت مرخصی گرفتند، از دولت خداحافظی کردند و جلسات دولت و محل کارشان حاضر نمی‌شوند و طبق علاقه شخصی‌شان به حمایت از کاندیدایی و فعالیت در ستادی مشغولند که ربطی به جایگاه آنها در دولت ندارد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار