موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

مردمی بودن، ملاک مهم انتخاب رئیس جمهور

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اگر رئیس جمهور میان مردم نباشد و از نزدیک مشکلاتشان را درک نکند، قادر به حل آن نیست، گفت: در جمع مردم و با آن‌ها نبودن باعث فاصله گرفتن وی از ملت و بی‌توجهی و شناخت درست نداشتن از اصلی‌ترین نیازهای جامعه می‌شود.
حمیدرضا ترقی؛ کارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۴۰۷

مردمی بودن، ملاک مهم انتخاب رئیس جمهور

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ بی تردید شهید آیت‌ الله رئیسی با ویژگی های اخلاقی خاص خود ازجمله تواضع، پیگیری امور تا حل مشکلات و مردمی بودن الگوی جدیدی در حکمرانی اسلامی در تعامل با مردم ایجاد کرد. نسل گذشته خاطرات خوبی از شهید رجایی در زمینه مردمی بودن داشتند؛ عمر دولت رجایی ۲۹ روز بود، اما آیت‌الله رئیسی در مدت سه سال ریاست جمهوری توانست سبک جدیدی از تعامل با مردم خلق کند.


مردم در مراسم تشییع پیکر شهید جمهور اعلام کردند، چنین سبک حکمرانی ای را می پسندند و راضی هستند این مدل حکمرانی به عنوان مدل برتر مورد توجه نامزدهای ریاست جمهوری و رؤسای جمهور آینده کشور قرار بگیرد.

همراهی و همفکری با مقام معظم رهبری به این دلیل حائز اهمیت است که مانع ایجاد دوگانگی قدرت در کشور می شود


حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی درباره معیارهای انتخاب رئیس جمهور اصلح که باید مورد توجه آحاد مردم قرار بگیرد، به «راهبرد معاصر» گفت: آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) مقام معظم رهبری در انتخابات سال های گذشته به طور کلی مشخصاتی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس شورای اسلامی عنوان کردند که با توجه به آن می توان رئیس جمهور اصلح را انتخاب کرد، بنابراین مهم ترین معیارها همان شاخص هایی است که رهبر انقلاب اسلامی برای این جایگاه و منصب مطرح کردند.

 


وی افزود: به جز شاخص های عنوان شده به وسیله رهبر معظم انقلاب اسلامی معتقدم فردی که به عنوان رئیس جمهور ایران اسلامی و دومین رکن کشور بعد از رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت اجرایی کشور را برهده می گیرد، باید نزدیک ترین فرد به لحاظ فکری به رهبر انقلاب و تسلط ویژه ای بر موضوعات کشور داشته باشد.

 
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نامزد اصلح ریاست جمهوری به لحاظ توانمندی و کارآمدی باید سرآمدتر از سایر نامزدها باشد، عنوان کرد: همراهی و همفکری با مقام معظم رهبری به این دلیل حائز اهمیت است که مانع ایجاد دوگانگی قدرت در کشور می شود و آنچه در برخی رؤسای جمهور گذشته مشاهده و باعث خسارت هایی به کشور شد، پدید نمی آید.


ترقی درباره معیارهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب برای انتخاب رئیس جمهور اصلح گفت: یکی از معیارهای مهم انتخاب رئیس جمهور، پرکار بودن است که در امورات اجرایی روحیه جهادی داشته باشد. داشتن روحیه جهادی به این دلیل مهم است که دولت را در اجرای قانون کمک می کند.

مردم باید فردی را راهی پاستور کنند که نیروهای مطمئن و سالم را بر اموال مردم بگمارد تا در قسمت های مختلف هزینه کنند


وی یادآور شد: اگر رئیس جمهور اهل کار اجرایی نباشد و روحیه کار جهادی نداشته باشد، نمی تواند حجم گسترده و وسیع امورات را به نفع منافع عمومی و ایجاد رضایت مردم دنبال کند، بنابراین مردم باید به این گزینه در انتخاب رئیس جمهور مردمی و مدافع حقوق عامه توجه ویژه داشته باشند.

 


ترقی تصریح کرد: چهارمین معیار انتخاب رئیس جمهور مردمی، امین بودن نسبت به اموال مردم است؛ زیرا هستی کشور در حد 65 تریلیون تومان در اختیار دولت و رئیس جمهور برای هزینه کرد صحیح، عادلانه و به جا قرار می گیرد، بنابراین باید امین و پاک دست باشد تا کشور در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.


وی افزود: مردم باید فردی را راهی پاستور کنند که نیروهای مطمئن و سالم را بر اموال مردم بگمارد تا در قسمت های مختلف هزینه کنند؛ بنابراین باید فردی حفیظ، امین و درنهایت مردمی به عنوان رئیس جمهور ملت ایران انتخاب شود. مردمی بودن از معیارهای مهمی است که بی توجهی به آن خسارت به بار می آورد.


ترقی معتقد است: اگر رئیس جمهور میان مردم و با مردم نباشد و از نزدیک مشکلاتشان را درک نکند، قادر به حل آنها نیست و این روند موجب فاصله گرفتن وی و ملت و بی توجهی و نشناختن درست اصلی ترین نیازهای جامعه می شود.


تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: معیار مهم دیگری که در انتخاب رئیس جمهور اصلح باید به آن توجه کرد، انتخاب رئیس جمهوری است که همراهان، وزیران و همکاران سالم، متعهد، توانمند و متخصص داشته باشد که بتواند وی را در ایفای وظیفه و نقشی که در کشور برعهده دارد، کمک کنند. وزیران و مدیرانی که از سلامت لازم اخلاقی، اقتصادی، دست پاکی و سلامت فکری برخوردار باشند، بهترین گزینه و معیار انتخاب رئیس جمهور مردمی و ایده آل است.

 

ارسال نظر