بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

رسانه عبری: ۷ کشور آماده جنگ مقدس با اسرائیل هستند

رسانه عبری: ۷ کشور آماده جنگ مقدس با اسرائیل هستند یک رسانه عبری زبان هشدار داد اسرائیل با خطر جنگ منطقه‌ای مواجه است و هفت کشور خود را برای جنگ مقدس (جهاد) علیه تل آویو آماده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 23
کد خبر: ۲۴۶۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه معاریو در گزارشی به احتمال اقدام اسرائیل در انجام جنگ گسترده علیه حزب الله پرداخت و در این رابطه هشدار داد، این جنگ پیش رو صرفا جنگ با گروه حزب الله نخواهد بود بلکه حتی با کشور لبنان هم محسوب می‌شود، اما تمامی شاخص‌ها نشان می‌دهند که این جنگ به یک جنگ منطقه‌ای تبدیل شده و در آن شماری از کشور‌های منطقه نیز مشارکت خواهند داشت، چون شرایط لبنان با شرایط نوار غزه تفاوت زیادی دارد.

این رسانه عبری زبان در بخش دیگری ازگزارش خود تاکید کرد: تمامی نشانه‌ها بیانگر آن هستند که چند گروه هوادار ایران در کشور‌های مختلف منطقه آمادگی خود را برای حضور در لبنان جهت مشارکت در جنگ مقدس (جهاد) علیه اسرائیل اعلام کرده‌اند و مرز‌های باز لبنان باعث خواهد شد تا تل‌آویو قادر به محصور نگه داشتن جنگ در داخل یک کشور واحد نشود، این در حالی است که در مورد نوار غزه، این منطقه از همه طرف در محاصره قرار دارد.

در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است، هم‌اکنون ۷ کشور خود را برای این جنگ آماده می‌کنند، حتی هزاران نفر جنگجو از گروه‌های شبه نظامی موجود د راین کشور آمادگی خود را برای حضور در لبنان جهت پیوستن به سازمان حزب الله در جنگ علیه اسرائیل در صورت افزایش درگیری و رسیدن به سطح جنگ کامل، اعلام کرده‌اند.

به زعم این رسانه عبری زبان طی ۱۳ سال گذشته افرادی از کشور‌های لبنان، عراق، افغانستان و پاکستان همراه با یکدیگر و با کمک ایران به حفظ رئیس جمهوری بشار اسد کمک کرده و توانستند معادلات را به نفع او تغییر بدهند، رهبران این گروه‌ها این روز‌ها هم تاکید می‌کنند که در صورت ورود اسرائیل به جنگ با حزب الله آنها نیز به کمک حزب الله خواهند آمد.

به اعتراف روزنامه معاریو، حزب الله اعلام می‌کند که نیازی به نیرو ندارد و با استناد به سخنرانی اخیر سید حسن نصر الله نوشت: دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد، رهبران نظامی از ایران، عراق، سوریه، یمن و دیگر کشور‌ها به ما پیشنهاد ارسال ده‌ها هزار نفر از مبارزین را جهت کمک به حزب الله دادند، اما حزب الله در حال حاضر بیش از ۱۰۰ هزار نیرو در اختیار دارد.

به نوشته معاریو، نصر الله در این رابطه افزود: به آنها گفتم متشکرم ما دچار ترافیک نیرو هستیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار