جزئیات تازه از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل-راهبرد معاصر
پیام سرلشکر سلامی به دبیرکل جدید حزب الله لبنان پیام رهبر انقلاب درپی شهادت حجت‌الاسلام صباحی امام جمعه کازرون سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد اطلاعیه شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره حادثه معدن طبس | جزئیات تازه از ابعاد حادثه موضوع شهریه‌های نجومی در کمیسیون آموزش مجلس بررسی شد | به دانشجویان وام اعطا می‌شود نامه مهم رئیس مجلس به پزشکیان برای حقوق بازنشستگان + سند و جزئیات  در جلسه بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ چه گذشت؟ وزیر دفاع: صهیونیست‌ها در اجرای نقشه پلیدشان ناکام ماندند رئیس کل دیوان محاسبات کشور: برخی دستگاه‌ها تمایلی به معرفی اموال خود ندارند پزشکیان: در کنار مقاومت دلیرانه، دیپلماسی نیز مسیر اسرائیل را فلج کرده است تذکر استاندار تهران به مدیران در خصوص شرکت در جلسات متعدد قرارگاه قدس: تیم تروریستی عامل جنایت در گوهرکوه تفتان متلاشی شد دستگیری و هلاکت ۸ تروریست جیش‌الظلم در عملیات سپاه و فراجا یک شهروند غیرنظامی در پی حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید + عکس پزشکیان: پاسخ مناسبی به تجاوز رژیم صهیونیستی خواهیم داد

جزئیات تازه از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: عملیات وعده صادق، اگر تبدیل به عملیاتی جهانی در تراز انقلاب و ممتاز شد، مدیون عزیزان ما در وزارت امور خارجه و در رأس آنان شهید امیر عبداللهیان بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۴۷۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در گفت‌وگویی با تکریم شخصیت شهید امیر عبداللهیان اظهار کرد: تبریک و تسلیت عرض می‌کنم شهادت عزیزانمان را که در این حادثه هوایی به شهادت رسیدند به‌ویژه شهید عزیز ما امیر عبداللهیان که این مصاحبه مختص ایشان تهیه می‌شود.
وی افزود: بیشتر آشنایی ما با این شهید بزرگوار ناشی از ارتباط ما با کارها، اقدامات، خدمات و پشتیبانی ایشان در حوزه محور مقاومت بود و جلسات مستمری که با شهید حاج‌قاسم سلیمانی داشتیم و دائماً ایشان، گزارش میدان را می‌داد، چون کار‌هایی که دنبال می‌کرد به‌ویژه در دوره‌ای که با داعش مبارزه می‌شد این اقدامات مرتبط بود با دیپلماسی.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه، اظهار کرد: شهید امیر عبداللهیان به نحوی، دستیار و کمک‌کننده ویژه بود و اسم ایشان دائماً در جلسات برده می‌شد و بیشتر با اقداماتش آشنا بودیم و شهید سلیمانی خیلی یاد می‌کرد از ایشان و آن شهید، در خیلی از کارها، به نحوی مرتبط بود. ما بیشتر، ملاقات داشتیم و ایشان را می‌دیدیم ولی اقداماتشان در محور مقاومت، بیشتر برای ما مهم بود و از این طریق، بیشتر با افکار، عقیده و کار‌های ایشان آشنا می‌شدیم.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین ویژگی‌هایی که از شهید امیر عبداللهیان سراغ دارید چیست؟ گفت: ما دائم گزارش اقدامات ایشان را در حوزه مقاومت، می‌شنیدیم ولی به شکل برجسته می‌خواهم اقدامات این شهید بزرگوار را در حوزه عملیات وعده صادق و نامه‌ای که به من نوشتند، بپردازم. افکار ایشان را در حوزه کار‌های میدانی در این نامه چندخطی، به طور کامل می‌شود از زبان خودش متوجه شد که این را در عمل ما دیدیم ولی این جالب است که بعد از عملیات وعده صادق، ایشان عملیات وعده صادق را ظفرمند توصیف کردند و نوشتند " این عملیات، ضمن ایجاد ظرفیت‌های بیشتری برای دستگاه دیپلماسی کشور؛ در میدان مناسبات بین‌المللی و منطقه‌ای و افزایش حس وطن‌دوستی و غرور ملی میان آحاد مردم ایران اسلامی را در پی داشته است و ضمن تقویت بازدارندگی راهبردی در برابر دشمنان قسم‌خورده نظام؛ بر سرعت زوال و فروپاشی ساختار جعلی صهیونیستی خواهد افزود.
وی در ادامه افزود: این نامه مفصل است، اما در این نامه چند خط، ایشان می‌گوید این عملیات، دفاع مشروع و منطبق بر قوانین و مقررات بود؛ تعریفی نو از موازنه قدرت بود؛ به‌رخ‌کشیدن توان بازدارندگی بود؛ ایجاد ظرفیت برای دستگاه دیپلماسی کشور بود؛ حسن وطن‌دوستی و غرور ملی بود؛ تقویت بازدارندگی بود و موجب سرعت زوال فروپاشی رژیم جعلی بود. در یک نامه چندخطی، هفت مورد را می‌نویسد و من به شما عرض می‌کنم که این عملیات وعده صادق، اگر عملیاتی ممتاز و برجسته در تراز جهانی شد این عملیات تنبهی، سه ضلع داشت، یک ضلعش کار میدانی نظامی بود، ضلع عمده‌اش دیپلماسی بود و یک ضلعش هم رسانه؛ به‌ویژه رسانه ملی که عزیزان ما در این رسانه خیلی زحمت کشیدند. از اقدام جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی تا عملیات تنبیهی، تقریبا ۱۲ روز فاصله بود که در این ۱۲ روز، ما هر روز و هر لحظه، عملیات دیپلماتیک داشتیم و این که این تبدیل شد به عملیاتی مشروع، به‌خاطر اقدامات مجموعه وزارت امور خارجه و در راس آنها، شهید ما، شهید امیر عبداللهیان بود.
سردار حاجی‌زاده در ادامه تأکید کرد: ما درگذشته هم شبیه به این را داشتیم، مثلاً فرض کنید در دولت گذشته، یک آزمایش موشکی، تبدیل می‌شد به یک بحران ملی، همه چیزمان به هم می‌ریخت و حالشان به هم می‌خورد و این یعنی، عملیات نظامی، توان نظامی، قدرت بازدارندگی را در پشتیبانی دیپلماسی نمی‌دیدند. این نوعِ نگاه امیر عبداللهیان بود که توان را در پشتیبانی خودشان می‌دانست شاید حالا اقدامات و بحث‌هایی بوده که رسانه‌ای نشده، ما باتدبیر ایشان و برادر ما آقای دکتر باقری کنی که معاون سیاسی هستند در آن دوره به همراه تعداد زیادی از مسئولان اصلی وزارت خارجه، آمدند مجموعه نیروی هوافضا و از تعدادی از مجموعه‌ها و به‌ویژه یکی از شهر‌های موشکی بازدید کردند؛ مجموعه‌ای عظیم که موقعی که این عزیزان آمدند گفتند ما قوت گرفتیم و اطمینان پیدا کردیم و خیالمان راحت شد که این قدرتی که گفته می‌شود در رسانه‌ها؛ این وجود دارد. حالا در عملیات وعده صادق، ما این را نقد کردیم یعنی ایجاد و اقدام شد و همه فهمیدند، اما تا قبل از این؛ فقط می‌شنیدند و یا یک چیز‌هایی می‌دیدند. موقعی که آمدند، مجموعه توانمندی‌های میدان را آوردند پشت دیپلماسی و در این چندروزه، عملیات سنگینی را مجموعه وزارت خارجه ما انجام داد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه گفت: پیغام و پسغام‌هایی که از خود آمریکایی‌ها داده شد، به‌واسطه نامه‌هایی که می‌نوشتند و تماس‌هایی که از طریق کشور‌های اروپایی گرفته می‌شد حتی پیغام‌هایی که رژیم صهیونیستی به‌واسطه برخی از کشور‌ها می‌فرستاد. اینها می‌رسید به وزارت خارجه و بخشی از این عملیات؛ نظامی بود ولی در این ۱۲ روزه، اقدامی که این عزیز ما انجام دادند در انعکاس صحیح این قدرت. آنها که عملیات (علیه بخش کنسولی سفارت ما در سوریه) انجام دادند دنبال این بودند که آن شکستشان را به نحوی جبران کنند یعنی رژیم صهیونیستی، یک‌جوری می‌خواست بی‌هزینه جبران کند و زمانی که دیدند ایران، اراده زدن دارد شروع کردند به تهدید ما، شروع کردند به تهدید که جنگ می‌شود و ما می‌زنیم و شروع کردند از این حرف‌ها. ما نظامیان که می‌دانستیم این حرف‌هایی که دارند می‌زنند گنده‌تر از دهانشان است و همچنین جرأت و توانی ندارند منتهی، زبان ما، وزیر محترم امور خارجه بود ما که با آنها طرف حساب ما بودند که بزنیم توی دهانشان.
سردار حاجی‌زاده در ادامه افزود: ایشان به‌درستی، یعنی در این ایام مدام شروع کرد به کشور‌های مختلف، سفرکردن و هی تماس‌گرفتن و این عملیات عظیم، بخش قابل توجهش، رسانه و بلندگوی این عملیات، شهید بزرگ ما امیر عبداللهیان بود و انصافاً خوب عمل کرد و جزء اولین نفراتی بود که تبریک گفت و برای ما گل فرستاد و بلافاصله تماس تلفنی گرفت. هر چند ما که کسی نبودیم، سربازی بودیم در این مجموعه. یعنی درگذشته ما می‌دیدیم واقعاً، همه به هم می‌ریختند در دولت‌های قبلی و نگران می‌شدند و دیدید که گفتند با یک بمب، ایران را از بین می‌برند؛ هر چه به آنان می‌گفتیم که قبول نمی‌کردند که چنین توان و جرأتی ندارند و چنین امکانی ندارند ولی شهید امیر عبداللهیان باورداشت. ببینید، میدان تنها، یعنی مثل همین مثلثی که بگوییم یک ضلع یا دو ضلع نداشته باشد بالاخره، پشتوانه دیپلماسی، قدرت نظامی است و قدرت نظامی، نقدشدن و آشکارشدنش، نیاز به بلندگوی دیپلماتیک دارد و طبعاً رسانه هم مهم است و اینها در کنار هم باید قرار گیرد و ایشان واقعاً در تراز انقلاب اسلامی عمل کرد.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این پرسش که آن طور که گفته شده، شهید امیر عبداللهیان قبل از عملیات وعده صادق از فرماندهان میدان مهلت خواسته بود تا زمینه اجرای آن را فراهم کند. اطلاعاتی در این باره ارائه بفرمایید. نیز گفت: این عملیات اولاً با این نیت انجام شد که اقدامی کنند که شکست‌شان را جبران کنند یعنی در عملیات طوفان‌الاقصی، شکستی راهبردی خورده بودند و در حدود ۹ماهه اخیر، عملیاتی که انجام دادند زنان، کودکان و مردم بی‌گناه غزه را کشتند، اما دستاوردی نداشتند. اشغالگران این را می‌دانستند و این طور طراحی کردند که ساختمان کنسولی ما را بزنند وگرنه اگر می‌خواستند عزیزان ما را بزنند جای دیگر هم می‌توانستند بزنند، اما خواستند ما را تحقیر و ذلت را بر ملتمان تحمیل کنند و خطای محاسباتی کرده بودند، چون مسئولان ما صبر و شکیبایی دارند و نمی‌خواهند به‌راحتی درگیر جنگ شویم، اما آنان مرتکب اشتباه شدند و خطای محاسباتی کردند؛ فکر کردند ما بی‌عملیم صبر ما را با بی عملی اشتباه گرفتند. زمانی که مرتکب این جنایت شدند بلافاصله شروع کردند به رجزخوانی. یادتان هست که در روز‌های اول شروع کردند به گفتن این حرف‌ها که " مگر شما نبودید که می‌خواستید اسرائیل را نابود کنید خب حالا ما زدیم؛ بیایید".
سردار حاجی‌زاده در ادامه افزود: پیام مقام معظم رهبری، خیلی مهم بود و آنان متوجه شدند که ما می‌خواهیم اقدام کنیم در چنین فضایی، شهید ما شهید امیر عبداللهیان داشت کار می‌کرد بعد شروع کردند به تهدیدکردن، بعد که دیدند جواب‌هایی که ایشان از طرف ایران داد؛ ما که کار رسانه‌ای نکردیم ما به‌عنوان مسئول نظامی که چیزی نگفتیم؛ آنان متوجه شدند که ما قطعاً اقدام می‌کنیم بعد به شهید امیر عبداللهیان پیغام دادند که این حق شماست، یعنی هم آمریکایی‌ها نامه نوشتند هم رژیم صهیونیستی از طریق ترکیه پیغام داد و گفت؛ حالا که می‌خواهید این کار را کنید خفیف انجام بدهید. این پیغام‌ها اگر با ترس‌ولرز و با لرزش صدا پاسخ داده می‌شد آنان از تهدید به التماس روی نمی‌آوردند.
سردار حاجی‌زاده در ادامه تأکید کرد: شروع کردند به التماس‌کردن که حالا خفیف اقدام کنید حتی روز آخر هم از طریق وزیر خارجه یکی از کشور‌های عربی با شهید امیر عبداللهیان تماس گرفتند و ایشان هم با سردار سلامی تماس گرفت و گفت که اینها پیغام دادند که ما مسئله آتش‌بس را حل می‌کنیم شما نزنید؛ اسرائیل این پیغام را داد. سردار سلامی هم پاسخ آنان را به شهید امیر عبداللهیان ارائه کرد و ایشان هم به‌درستی پیغام را منتقل کرد. گفته بود ما قطعاً می‌زنیم ولی اگر شورای امنیت بیاید تضمین دهد که این صلح برقرار می‌شود ما خفیف می‌زنیم. آنان ذوق زده شدند و بلافاصله تماس گرفتند و پرسیدند که ما چند روز وقت داریم؟ در پاسخ به آنان گفته شد که چند ساعت بیشتر، وقت ندارید، فقط چند ساعت. در واقع، آنان می‌خواستند با این تأخیر زمانی، مسئله را به میرایی ببرند تا موضوع به مذاکره بیفتد که ایران هم‌موضعش این نبود.
سردار حاجی‌زاده در ادامه گفت: در این دوره، وزرای خارجه فرانسه و بسیاری از کشور‌های اروپایی که فهرست و آمارش در وزارت خارجه هست تماس می‌گرفتند و شهید امیر عبداللهیان خیلی عالی جواب می‌داد یعنی باعث شد که آنان مشروعیت کار ما را قبل از عملیات پذیرفتند؛ و پس از عملیات وعده صادق فقط اعتراضشان این بود که "شما قرار بود یک تنبیهی انجام دهید، قرار بود عملیات شما خفیف باشد اگر عملیات تنبیهی این است پس عملیات جنگی‌تان چه خواهد بود؟ " این اقدام درست سپاه و نیرو‌های مسلح و انتقال پیغام صحیح و اقدامات دیپلماتیک به این عملیات، ارزش داد؛ اگر ما منهای اقدامات دیپلماتیک می‌خواستیم عملیات کنیم شاید این مشروعیت را پیدا نمی‌کردیم. آن شب، جمعیت میلیاردی در جهان بیدار و منتظر این حادثه بودند، چه کسی این زمینه را فراهم کرد؟ اگر عملیات وعده صادق، تبدیل به عملیاتی جهانی در تراز انقلاب و ممتاز شد، مدیون عزیزان ما در وزارت خارجه و در راس آنها شهید امیر عبداللهیان بود.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این سؤال که در خبر‌ها آمده بود که طرف مقابل گفته بودند که شما جایی را نمادین هدف قرار دهید. تأیید می‌فرمایید؟ نیز گفت: آنها زمانی که می‌گفتند خفیف بزنید منظورشان همین بود شاید حالا بیان مستقیم این جوری، حداقل من نشنیدم، اما منظورشان این بود که خفیف و کم بزنید، چون خیلی نگران بودند و بااین‌حال، زمانی که این عملیات می‌خواست انجام شود آنها ۱۲ روز در استرس کامل و فشار سنگین بودند. بر اساس خبر دقیقی که ما داریم در آن دوره، بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی، بیش از ۱۹ هزار نفر، نزدیک ۲۰ هزار نفر به‌خاطر فشار و استرس؛ پس از این عملیات به بیمارستان مراجعه کردند و فشار عصبی به آنها آمده بود. زمانی که می‌خواهید کسی را بزنید دستتان را که آماده می‌کنید و بالا می‌آورید طرف مقابل می‌گوید بیا بزن خیال ما رو راحت کن؛ ولی ۱۲ روز، اینها هر لحظه احساس می‌کردند دارند می‌خورند و زجر این رو داشتند تحمیل می‌کردند.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این پرسش که اینها که فرمودید کمک‌هایی بود که دیپلماسی به میدان کرد و نمایش کامل و هم آرایی این دو عرصه و پیوند این دو بود که توانست منافع ملی را تضمین کند. آن طرف، میدان چه کمکی به دیپلماسی کرد؟ نیز گفت: جلسات دوره‌ای با عزیزان وزارت خارجه داشتیم و بازدید داشتند به ویژه با برادرمان آقای دکتر باقری کنی، جلسه داشتیم و این گزارش‌ها منتقل می‌شد بعضی مواقع آقای دکتر امیر عبداللهیان در سفر بودند. ما در خیلی از موضوعات، مجموعه دیپلماسی ما نگرانی‌هایی داشت، اما زمانی که می‌آمدند به آنان می‌گفتیم در اینجا خیالتان راحت باشد مثلاً در قضیه تروریستی اعلام‌کردن سپاه؛ من به آنان گفتم اصلاً از کسی تقاضا نکنید شما به آنان بگویید " می‌خواهید اعلام کنید، اعلام کنید ولی از فردا دیگر در خلیج‌فارس و در منطقه؛ با یک نیروی مسلح قانونمند طرف نیستید بلکه با یک‌مشت تروریست طرف خواهید بود "و اینها را منتقل می‌کردند.
وی افزود: خیلی از مسئولان بودند موقعی که یکی از مجموعه‌های موشکی ما را دیدند؛ خودشان می‌گفتند که ما فکر می‌کردیم این فیلم‌هایی که در تلویزیون پخش می‌شود که این تونل‌ها را نشان می‌دهد این فیلم‌ها چند بار از یک مسیر گرفته شده، اما دیدیم پنج کیلومتر داریم می‌رویم و هنوز تمام نشده "‌می‌گفتند " فکر نمی‌کردیم این طور باشد. " یعنی عزیزان ما به‌خاطر زمینه‌ای که داشتند دقیقاً اطمینان پیدا کردند به قدرت نظامی کشور؛ و شما نگاه کنید در این عملیات وعده صادق؛ درست است که می‌خواستیم آنان را تنبیه کنیم و بخشی از امکانات یک نیرو آمد پای‌کار، اما آن جا کل توانمندی رژیم صهیونیستی پای‌کار آمد، آمریکا تمام‌قد آمد و همه امکانات منطقه‌ای‌اش را آورد و انگلیس و فرانسه هم آمدند، اردن تمام امکاناتش را به کار گرفت و از کشور‌های منطقه، بیش از ۲۳ کشور سرویس دادند از همین کشور‌های عربی منطقه در خلیج‌فارس تا مدیترانه، رادارهایشان، همه روشن شد و همه، اطلاعات را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دادند.
سردار حاجی‌زاده در ادامه افزود: عزیزان ما در وزارت امور خارجه اطمینان داشتند و زمانی که باقدرت و قوت صحبت می‌کردند متوجه بودند که این توانمندی وجود دارد؛ اما این توانمندی درگذشته به‌خاطر نگاه به غرب، هیچ‌گاه باور نشد. اما عزیزان و دوستان ما در مجموعه وزارت امور خارجه، چون انقلابی بودند به‌ویژه در راس شان شهید عزیز ما امیر عبداللهیان، واقعاً به این قضیه اطمینان داشت.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این سؤال که همین عملیات وعده صادق در حمله به‌عین الاسد می‌توانست رقم بخورد و همین دستاورد‌ها را داشته باشد تایید می‌فرمایید که در آن مقطع همراهی نکردند، گفت: همراهی نکردند می‌گفتند "ما خبر نداشتیم، ما صبح فهمیدیم و شروع‌کردن از این حرف‌ها" یعنی فرض کنید در یگان‌های ما، بالاخره این پاسداران انقلاب در یگان‌ها شعاری را روی موشک می‌نوشتند، اما همین را تبدیل کرده بودند به بحران ملی، زمانی که این مسائل را بزرگ می‌کردند دشمن هم بزرگ می‌کرد. اما چطور است که در این دوره و در این دولت، این همه موشک آزمایش کردیم این همه پرتاب‌های ماهواره‌ای داشتیم، اما کسی چیزی نگفت؟ چرا همه خفه شدند؟ معلوم است؛ وقتی این طرف دامن می‌زدند آنها هم پررو می‌شدند.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این پرسش که خاطره‌ای از شهید امیر عبداللهیان دارید؟ نیز گفت: خاطره شیرین ما همین عملیات وعده صادق بود که ایشان با بزرگواری بسیار، بلافاصله تماس گرفت و گل هم فرستاد. بالاخره مجموعه زیادی در کشور هستند، اما ایشان پیش‌قدم شد هم در تماس هم تشکر و هم گلی برای ما فرستادند که دیدیم در این سالن جا نمی‌شود یعنی این اوج محبت و بزرگواری ایشان بود. یعنی هم تماس تلفنی گرفت، هم مطلب کتبی و هم گل فرستاد. این نشانه اوج علاقه و بزرگواری ایشان هم به سپاه و هم به قدرت بود در مطالبی که نوشت، مجموعه توان میدان را پشتوانه قوی برای دیپلماسی می‌دانست.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این سؤال که با این اوصاف، شهید امیر عبداللهیان را بیشتر مرد دیپلماسی می‌دانید یا میدان؟ نیز گفت: هر دو، هر دو، چون ایشان در حوزه محور مقاومت، واقعاً میدانی عمل کردند. ایشان دیپلمات میدانی بودند یک مرد میدانیِ مسلط به دیپلماسی بودند.
سردار حاجی‌زاده در پاسخ این پرسش که از روزی که این اتفاق تلخ افتاد و از آن ساعات اضطرار و زمانی که خبر شهادت را شنیدید، مطلبی هست که بفرمایید. نیز گفت: هر یک از این عزیزان در جایگاه خودشان، برجستگی‌هایی داشتند ما از اول انقلاب شاهد حوادث این گونه زیاد بودیم و این هم شوکی بود باورنکردنی؛ انتظار چنین حادثه‌ای را نداشتیم شهید عزیز ما رئیسی، شهید امیر عبداللهیان، شهید آل هاشم؛ با همه اینها از نزدیک دوستی و رفاقت داشتیم، شهید موسوی، شهید رحمتی، شهدای گروه پرواز که به نحوی همکار ما بودند یعنی ما با هر هشت نفر، به نحوی ارتباط داشتیم و این حادثه بالاخره حادثه تلخی بود هر چند آنان به اوج آرزوی خودشان که شهادت بود رسیدند خدا آنها را با شهدای کربلا محشور کند، اما برای ما خیلی تلخ بود.
سردار حاجی‌زاده در ادامه افزود: به هر حال، حادثه‌ای بود که حضور مردم و این بدرقه و تشییع، واقعاً انقلابی شد یک قیامی شد یک حرکت بزرگی شد و ان‌شاءالله مردم در این انتخابات باید این را تکمیلش کنند. با حضور حداکثری بیایند پای کار و با انتخابشان، با انتخاب فرد کارآمد فردی که سابقه اجرایی قوی دارد یعنی بالاخره این برادران همه خوب هستند و از فیلتر شورای نگهبان عبور کردند ولی بهترین را انتخاب کنند بهترین را که اولاً بتوانند مسیر شهید رئیسی و این دولت را ادامه دهند و همه امتیازات را داشته باشند و حتی با توانمندی‌های بالاتر یعنی یکی دو پله بالاتر ببرند، این کارآمدی خیلی مهم است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار