رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

سردار پاکپور: مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه در مردم‌یاری نیز فعال است

سردار پاکپور: مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه در مردم‌یاری نیز فعال است فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: خدمات مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه طی این سال‌ها در عرصه امنیتی و نظامی محدود نشده است بلکه بخش‌های عمرانی، خدماتی و مردم‌یاری را نیز دربرگرفته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی با یادآوری اهمیت و جایگاه مهندسی رزمی و پدافند غیرعامل در اجرای مأموریت‌های نظامی، دفاعی و امنیتی، از نقش مؤثر و ارزنده سردار جواد عظیمی‌فر در طی یک دوره ۱۵ ساله خدمت در این معاونت تقدیر کرد.


سردار پاکپور به روند تحول در مجموعه مهندسی نیروی زمینی اشاره کرد و گفت: ما در شرایط دشواری توانستیم از یک دورهٔ امکانات و توانمندی محدود در بخش علمی و فنی و همچنین ادوات و تجهیزات و ماشین‌آلات و به‌ویژه نیروی انسانی متخصص در معاونت مهندسی، به جایگاهی جهش پیدا کنیم که اکنون این معاونت به پشتوانه‌ توانمند و مطمئن مأموریت‌های سنگین و نوین نیروی زمینی سپاه تبدیل شده است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود شرایط پر مخاطره مرزها را طی سالین گذشته تشریح و از نقش معاونت مهندسی رزمی به‌ویژه در زمان مسئولیت سردار عظیمی‌فر در ایجاد زیرساخت‌های امنیتی و دفاعی در مرزها تجلیل کرد و افزود: غالب کارهای انجام شده توسط مهندسی رزمی و پدافند غیر عامل نیروی زمینی سپاه در منطقه جنوب شرق، شمال غرب و شمال شرق کشور هم از نظر کمی و کیفی و همچنین دشواری‌های اجرایی و عملیاتی و هم از نظر کاربردی و کاربردی، کم‌نظیر هستند.


سردار پاکپور گفت: خدمات مهندسی رزمی نیروی زمینی سپاه طی این سال‌ها در عرصه امنیتی و نظامی محدود نشده است بلکه بخش های عمرانی، خدماتی و مردم‌یاری را نیز دربر گرفته است.


وی مشارکت در ایجاد فرودگاه‌ها، جاده‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز و تأسیسات فرهنگی و ورزشی، زیرساخت‌های آبرسانی و... را از جملهٔ این خدمات بیان کرد و افزود: همه این دستاوردها با ایثار و تلاش و مدیریت جهادی سردار عظیمی فر و همچنین هم‌رزمان جهادگر او به ثمر نشسته است.


در این آیین و پس از تجلیل از سردار عظیمی فر، سردار ناصر نانکلی که تا پیش از این مسئولیت جانشینی  معاونت مهندسی نیروی زمینی سپاه را عهده‌دار بود، به‌عنوان فرمانده جدید معاونت معرفی شد.


در همین حال سردار جواد عظیمی‌فر که کارنامه‌ای درخشان و ماندگار در  مسیر پیشبرد اهداف و مأموریت‌های نیروی زمینی سپاه از خود به یادگار گذاشت، طی حکمی به‌عنوان مشاور  فرمانده نیروی زمینی سپاه معرفی گردید./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار