اریک بائوزا درگذشت + بیوگرافی صداپیشه باگزبانی و دافی داک پوستر نمایش «ماه خواهر من است» رونمایی شد + عکس زنی جوان که پس از شکست در ازدواج نخست، با مردی ۲۰ سال بزرگ‌تر از خود ازدواج می‌کند/ رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «گلوریا» + عکس توصیه امام علی (ع) درباره آموزش‌هایی که نوجوانان برای آینده به آن نیاز دارند خبر درگذشت مهدی فخیم‌زاده صحت دارد؟ آخرین وضعیت سلامتی بازیگر پیشکسوت رضا شفیعی جم راهی بیمارستان شد پیکر سیروس ابراهیم‌زاده به ایران رسید دوشنبه ۲۰ مهر عزای عمومی در یزد اعلام شد پلمب یک مهدکودک به دلیل ترویج عرفان حلقه اسکارلت جوهانسون «جن‌گیر» می‌شود چرا در آخرالزمان مردم به پیشگوها و دعانویس‌ها مراجعه می‌کنند؟ حکم شرعی کاشت ناخن از نگاه آیت‌الله وحید خراسانی؛ حکم وضو و غسل با ناخن کاشته چیست؟ «زیور» برنده دو جایزه از جشنواره‌های فیلم در ایتالیا و تایلند شد ماجرای آتش سوزی تخت جمشید چه بود؟ خبر مهم درباره زمان آغاز پرواز‌های حج ۱۴۰۶

کلیه واحدهای آموزشی به دولتی و غیردولتی منحصر می‌شود

کلیه واحدهای آموزشی به دولتی و غیردولتی منحصر می‌شود طبق مصوبه مجلس، وزارت آموزش و پرورش مکلف شد که کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت را منحصرا به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه جلسه علنی نوبت عصر روز یکشنبه مجلس  شورای اسلامی و در جریان بررسی طرح تنظیم برخی از مقررات مالی و اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به پیشنهاد احمدی  لاشکی نماینده مردم نوشهر ماده ای به این طرح الحاق شد.

 

بر این اساس، دولت (وزارت آموزش و پرورش) مکلف شد حداکثر تا پایان سال ۹۸-۹۹ کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت را منحصرا به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند. به گونه ای که بجز موارد اساسی مدارس دولتی متنوع در کشور نباشد و ملاک ثبت نام در مدارس دولتی متناسب با فاصله محل سکونت و مدرسه باشد.

 

بر اساس تبصره این ماده، تاسیس هر نوع مدارس  خاص صرفا با مجوز مجلس شورای اسلامی امکان پذیر است. آئین نامه اجرایی این ماده  حداکثر تا مدت ۳ ماه با پیشنهاد آموزش و پرورش به تصویب هیئت دولت می رسد.

 

بر اساس ماده ۵ این طرح، تبصره ماده ۵ قانون ساماندهی و حمایت از دولت و عرضه مسکن مصوب سال ۸۷ لغو می‌شود و ماده واحده قانون الحاق  ۴ تبصره به ماده ۱۸ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب سال ۷۹ احیا می شود.

 

در بند۳ ماده ۱۳ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب سال ۷۲ عبارت «۳ درصد» جایگزین عبارت تا (۵ درصد) شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار