اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

۲۳ درصد زمین غیر قابل بهره برداری شد

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دستکاری بشر بر روی زمین و ساخت سد و چاه‌های زیرزمینی بر تشدید پدیده تغییر اقلیم اثر گذار بوده که طبق اعلام رئیس مرکز ملی اقلیم ۲۳ درصد زمین براثر تغیر اقلیم غیرقابل بهره برداری شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان مدیرکل دفتر پیش بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه تغیر اقلیم یک پدیده ای است که از چندین سال گذشته کشور های مختلف از جمله ایران را درگیر خود کرده است گفت: دستکاری بشر و مردم هم بر  تشدید این پدیده اثر گذار بوده است به طوری که اثر گذاری بوده و باعث شده استکه پدیده تغییر اقلیم مانند ماشه عمل کند.

 

وی ادامه داد: در حوزه دریاچه ارومیه همزمان با کاهش حجم آب در این دریاچه میزان ساخت سد و چاه های آب بیشتر شد که همین امر باعث کاهش آب های زیرزمینی و بیشتر شدن  پدیده های زیر زمینی شده است.

 

ضیائیان اظهار کرد:  به طور قطع افزایش پدیده تغییر اقلیم خود می تواند اثر گذاری زیادی بر روی تشدید بارش ها در تابستان و همچنین کاهش حجم بارش در فصول بارانی  دارد.

 

پیش از این هم در همین رابطه احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور گفته بود : پژوهش های دانشمندان حوزه اقلیم نشان می دهد که به دلیل تغییر اقلیم، تخریب سرزمین و بیابان زایی، ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست.

 

وی ادامه داد:  برآوردها نشان می‌دهد که تقریبا ۷۵ درصد زمین از حالت طبیعی خود تغییر شکل داده است.هیچگاه در طول تاریخ بشر زمین با این سرعت دچار دگرگونی و تغییر نشده است. در واقع سرعت تغییر به صورت بی‌سابقه‌ای در حال رخ دادن است.


رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: عمده تغییرات زمین مربوط به بیابان‌زایی و خشکسالی است که تاثیر مستقیمی در زندگی همه افراد دارد و باید با این روند مقابله کنیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار