اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه

وزیر کشور: "فرد منتخب مردم" رئیس‌جمهور همه است

وزیر کشور: وزیر کشور گفت: فرد منتخب مردم، رئیس‌جمهور همه است و باید براساس قانون و در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های رهبر معظم انقلاب اسلامی عمل کند و همه باید در این راه یاری‌گر او بوده تا ان‌شاءالله شاهد پیشرفت و توسعه کشور در همه عرصه ها باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر،  احمد وحیدی وزیر کشور در قرارگاه انتظامی امام علی(ع) که در ستاد فراجا (وبیناری سراسر کشور) برگزار شد ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه انتظامی در جهت برگزاری انتخاباتی امن در کشور اظهار کرد: طی امسال شاهد برگزاری چندین دوره انتخابات بودیم که مجموعه انتظامی در تمامی این دوره ها بار اصلی این کار را بر دوش داشت و بحمدالله تمامی این ماموریت ها در یک امنیت کامل و بسیار ارزشمند برگزار شد که مورد تقدیر مقام معظم رهبری و مردم نیز قرار گرفت و حضور کارکنان انتظامی در حوزه‌های رأی‌گیری به خودی خود امنیت آفرین است.

 

وزیر کشور تصریح کرد: تا به این لحظه گزارش ها حاکی از برگزاری انتخاباتی منظم و در کمال امنیت بوده است؛ امیدواریم تا پایان رأی گیری و شمارش آرا و اعلام رئیس جمهور منتخب شاهد همین نظم و امنیت در سراسر کشور باشیم.

 

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به لزوم حمایت همه جانبه از رئیس جمهور منتخب ادامه داد: فرد منتخب مردم رئیس‌جمهور همه است و باید براساس قانون و در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های رهبر معظم انقلاب اسلامی عمل کند و همه باید در این راه یاری‌گر او بوده تا ان‌شاءالله شاهد پیشرفت و توسعه کشور در همه عرصه ها باشیم.

 

وحیدی افزود: اقتدار جمهوری اسلامی در دوران شهید رئیسی در جوامع بین المللی جلوه‌گر شده بود؛ امیدواریم در دولت آینده نیز این روند همچنان ادامه داشته باشد و فرقی نمی کند که چه کسی و با چه رویکرد سیاسی بر مسند امور بنشیند بلکه باید در راستای حرکت رو به جلو کشور تلاش کند و از ایجاد حساسیت‌هایی که پس از پایان انتخابات به وجود می آید، بپرهیزد و برای بالندگی کشور همه  رقابت ها به رفاقت‌ها  مبدل شود و همه به فکر مسائل کشور باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار