مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا وزارت علوم: هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست آخرین برنامه دانشگاه آزاد برای امتحانات؛ تفویض اختیار به استان‌ها مدارس آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه تعطیل شد پدر امیرمحمد خالقی قاتل فرزندش را بخشید شبکه سرقت موتورسیکلت در تهران متلاشی شد مدارس اراک و چند روستا در روز سه‌شنبه غیرحضوری شد دستور صریح وزیر بهداشت برای بررسی دقیق درگیری بیمارستان ایلام نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد اعلام شد الزام به‌روزرسانی اطلاعات بانکی و همراه برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی

انهدام باند ۷ نفره اراذل و اوباش توسط نیروی انتظامی

فرمانده انتظامی بندرعباس گفت: اعضاء یک باند ۷ نفره اراذل و اوباش که در یکی از محلات بندرعباس عربده‌کشی، مواد فروشی و ایجاد رعب و وحشت می‌کردند، با تلاش و درایت پلیس دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی‌اکبر جاویدان امروز یکشنبه ۱۷تیر، گفت: در اجرای تدابیر فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر برخورد قاطع با اراذل و اوباشی که اقدام به ایجاد شرارت، رعب و وحشت در سطح جامعه می‌کنند، طرح برخورد با اراذل و اوباش سطح‌دار در دستور کار انتظامی استان قرار گرفت و مأموران سازمان اطلاعات انتظامی استان با همکاری یگان ویژه و یگان امداد با انجام کار گسترده اطلاعاتی و بررسی سوابق متعدد باند اراذل و اوباش، در دو عملیات ضربتی و غافلگیرانه که منجر به جلوگیری از هرگونه واکنش از سوی اراذل و اوباش شد، هفت نفر از اعضای باند اراذل و اوباش سطح‌دار محله ۲۲ بهمن شهرستان بندرعباس به سرکردگی فردی به هویت «حسین- ا» معروف به حسین چوکت و ۶ نفر از اعضا و نوچه‌های وی در مخفیگاه‌شان دستگیر شدند.

بنابر اعلام پلیس، فرمانده انتظامی استان هرمزگان اظهار داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان دو کیلو و ۸۰۰ گرم مواد مخدر هروئین، یک کیلو ماده مخدر شیشه، یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز وینچستر به همراه ۱۹ عدد فشنگ مربوطه، تبر، چاقو، هفت عدد فشنگ کلت کمری، دو دستگاه ترازوی دیجیتال، یک دستگاه دی‌وی‌آر و یک دستگاه دوربین شکاری غیرمجاز کشف و یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ متعلق به این باند نیز توقیف شد.

این مقام ارشد انتظامی استان با بیان اینکه جرایمی از قبیل شرارت، عربده‌کشی، قدرت‌نمایی، مزاحمت، استفاده از سلاح سرد، نگهداری و توزیع موادمخدر و شرکت در نزاع از مهم‌ترین عناوین مجرمانه در پرونده این افراد است، خاطرنشان کرد: اعضای این باند اقدام به فروش و توزیع مواد مخدر هروئین و شیشه در سطح شهر به‌خصوص محله ۲۲ بهمن و ناامنی در سطح شهرستان بندرعباس می‌کردند که برخورد قاطع با این باند موجب رضایت عموم شهروندان از عملکرد مأموران انتظامی شده است.

سردار جاویدان در پایان با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، گفت: پلیس اجازه خودنمایی به هنجارشکنان نخواهد داد و با برخورد قانونی و مقتدرانه در جهت حفظ نظم و امنیت با تمام توان و تجهیزات در اختیار اقدام می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار