واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

چرا دولت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی ارائه نمی دهد؟

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: چرا دولت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی به مجلس و مردم ارائه نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با انتقاد از دولت مبنی بر اینکه حتی یک بار هم گزارشی از اقدامات خود علیه پولشویی به پارلمان ارائه نکرده است،‌گفت:‌متاسفانه دولت فقط در حال سرگردان کردن مجلس است.

 

 حجت‌الاسلام حسن نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه 22 مهر) و در حین رسیدگی به لایحه یک فوریتی الحاق یک تبصره به ماده 6 قانون مبارزه با پولشویی گفت: متاسفانه دولت در مورد اقدامات ضد پولشویی در کشور فقط در حال سرگردان کردن مجلس است.

 

وی خطاب به معاون پارلمانی رئیس‌جمهور که در صحن پارلمان حضور داشت، افزود: آقای امیری شما به وزارت اقتصاد اعلام کنید به مجلس گزارش دهد از خرداد 97 تا کنون چه اقداماتی در مسیر مبارزه با پولشویی در کشور انجام شده است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: چرا دلت گزارش کاری از اقدامات ضد پولشویی به مجلس و مردم ارائه نمی‌دهد.

 

نوروزی گفت:‌ در مرکز مبارزه با پولشویی و شورای مبارزه با پولشویی چه اقداماتی انجام می‌شود ولی چرا کارتان فقط تشکیل جلسات است ولی هیچ نظارتی در این زمینه انجام نمی‌شود.

 

وی افزود:‌دولت حتی یک بار هم گزارشی از اقدامات خود علیه پولشویی به مجلس ارائه نکرده است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: دولت باید طبق قانون به مجلس بگوید هرجایی که ارقام بالای یک میلیارد تومان جابجا شده است آیا توسط مرکز مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد رصد و بررسی شده و یا با تخلفات صورت گرفته مقابله‌ای انجام شده است؟

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار