۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

خواص اعجاب‌ انگیز هسته هلو در طب سنتی

هلو یک میوه بسیار خوش طعم و محبوب است که دارای فواید و خواص فوق‌العاده‌ای برای سلامت بدن است. در این مطلب با برخی خواص هلو آشنا می‌شوید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمتر کسی می‌تواند در این هوای گرم در برابر این میوه وسوسه انگیز و آبدار مقاومت کند، علاوه بر عطر و طعم منحصر به فرد آن، خواص زیادی دارد که در ادامه با خواص هلو آشنا می‌شویم.

مرحوم عقیلی خراسانی در کتاب مخزن الادویه خواص آن را اینگونه معرفی می‌کند:

طبیعت آن سرد و‌تر است. سردی و تری هلو از شفتالو زیادتر است.

نوع مناسب آن: بزرگ، رسیده، شاداب و لطیف است؛ که پوست آن نرم باشد و دانه اش به راحتی خارج شود.

خواص هلو

نرم کنندهِ شکم، ملین و تسکین بخش حرارت بدن و تشنگی و برای رفع بدبویی دهان و تب‌های صفراویِ خالص مفید است.

در افراد گرم‌مزاج مقوی قوای جنسی است؛ و موجب کم کردن جوشش خون و صفرا می‌شود.

اگر قبل از غذا میل شود و تا نیم ساعت، آب یا هیچ خوراکی نخورید اشتهاآور است.

برای دفع صفرا، آب رسیده آن را گرفته شب تا صبح اجازه دهید دُردِ آن ته‌نشین شود، سپس صافی آن را با شکرسرخ، ترنجبین یا شیرخشت بیاشامید.

خوردن هسته آن برای گرفتگی عضله بویژه هنگام کوهنوردی، در پیشگیری و درمان، مجرب است.

روغن هسته آن برای سردرد‌های یکطرفه و درمان ناشنوایی مفید است.

برای افراد با مزاجِ‌تر زیان آور است و سبب تب‌های مزمن می‌شود؛ و مصلح آن: عسل، مربای زنجبیل است. / عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار