عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

خواص اعجاب‌ انگیز هسته هلو در طب سنتی

هلو یک میوه بسیار خوش طعم و محبوب است که دارای فواید و خواص فوق‌العاده‌ای برای سلامت بدن است. در این مطلب با برخی خواص هلو آشنا می‌شوید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمتر کسی می‌تواند در این هوای گرم در برابر این میوه وسوسه انگیز و آبدار مقاومت کند، علاوه بر عطر و طعم منحصر به فرد آن، خواص زیادی دارد که در ادامه با خواص هلو آشنا می‌شویم.

مرحوم عقیلی خراسانی در کتاب مخزن الادویه خواص آن را اینگونه معرفی می‌کند:

طبیعت آن سرد و‌تر است. سردی و تری هلو از شفتالو زیادتر است.

نوع مناسب آن: بزرگ، رسیده، شاداب و لطیف است؛ که پوست آن نرم باشد و دانه اش به راحتی خارج شود.

خواص هلو

نرم کنندهِ شکم، ملین و تسکین بخش حرارت بدن و تشنگی و برای رفع بدبویی دهان و تب‌های صفراویِ خالص مفید است.

در افراد گرم‌مزاج مقوی قوای جنسی است؛ و موجب کم کردن جوشش خون و صفرا می‌شود.

اگر قبل از غذا میل شود و تا نیم ساعت، آب یا هیچ خوراکی نخورید اشتهاآور است.

برای دفع صفرا، آب رسیده آن را گرفته شب تا صبح اجازه دهید دُردِ آن ته‌نشین شود، سپس صافی آن را با شکرسرخ، ترنجبین یا شیرخشت بیاشامید.

خوردن هسته آن برای گرفتگی عضله بویژه هنگام کوهنوردی، در پیشگیری و درمان، مجرب است.

روغن هسته آن برای سردرد‌های یکطرفه و درمان ناشنوایی مفید است.

برای افراد با مزاجِ‌تر زیان آور است و سبب تب‌های مزمن می‌شود؛ و مصلح آن: عسل، مربای زنجبیل است. / عصر ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر