اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

توصیه اوجی به دولت جدید درباره تداوم تولید نفت

وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: تولید نفت را تا به امروز به ۳.۶ میلیون بشکه رسانده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر نفت گفت: یکی از راهکارهای خوب برای جلوگیری از کسری بودجه و کمک به هزینه‌های دولت افزایش تولید و استخراج هرچه بیشتر منابع نفتی کشور است. در همین راستا امیدواریم ریل گذاری‌های دولت سیزدهم در دولت جدید نیز استمرار پیدا کند.

 

جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره توصیه‌هایش به دولت جدید گفت: هر 100 هزار بشکه نفتی که به تولید اضافه شود، 2.8 میلیارد دلار سالانه عایدی برای کشور دارد که  این مسئله در این دولت اتفاق افتاد.

 

وی افزود: در 3 سال گذشته در دولت سیزدهم  تولید نفت از 2 میلیون 200 هزار بشکه در روز به 3 میلیون و 600 هزار بشکه رسید. بنابراین یکی از راهکارهای خوب برای جلوگیری از کسری بودجه و کمک به هزینه‌های دولت افزایش تولید و استخراج هرچه بیشتر منابع نفتی کشور است. در همین راستا امیدواریم ریل گذاری‌های دولت سیزدهم در دولت جدید نیز استمرار پیدا کند.

 

اوجی درباره ذخایر بنزینی گفت:  ما در بحث مدیریت مصرف بنزین اولویت را بر روشهای غیرقیمتی متمرکز کردیم. البته مصرف در روزهای اخیر حتی به 130 میلیون لیتر هم رسیده‌ است که نیاز داریم که در این حوزه مدیریت را استمرار دهیم. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار