هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

کلاهبرداری ۱۶ میلیارد تومانی از داوطلبان کنکور + توضیحات پلیس فتا

رئیس پلیس فتا فراجا کلاهبرداری ۱۶ میلیارد تومانی از داوطلبان کنکور سراسری خبر داد و گفت: بیشترین بستر فعالیت کلاهبرداران تلگرام بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا در مورد بازداشت کلاهبرداران فروش سوالات کنکور، گفت: ستاد پلیس فتا فراجا و همچنین کلیه واحد‌های متناظری استان‌ها چند بار برنامه‌ریزی‌های لازم را در ارتباط با امنیت فضای سایبری در راستای مرحله اول و دوم کنکور کرده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اقدامات و رصد متخلفان در مورد کنکور سراسری در هفته جاری، تمرکز خود را بر پایش بالغ بر ۵۰۰ صفحه کانال گروه، اکانت و سایت که احتمال فعالیت‌های مجرمانه در این رابطه بود گذاشتیم که در نتیجه موفق به شناسایی و دستگیری ۱۱۴ متهم شدیم.

رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: این افراد، مدیریت ۱۵۸ فقره کارنما را در خصوص فروش سوالات کنکور و همچنین تجهیزات تقلب و پنهان‌ساز با مضامین (فروش سوالات آزمون سراسری و یا قبولی تضمینی در کنکور) بودند.

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در استان‌های تهران، خراسان رضوی، غرب شهر تهران، البرز کرمانشاه و آذربایجان غربی تمام اقداماتی که متهمان انجام می‌دهند ناظر بر کلاهبرداری با اشکال مختلف است. به طور مثال به بهانه سوال کنکور امسال سوالات کنکور سال‌های قبل را ارائه می‌دهند و زمانی که پول را از این اخذ کرده تماس را قطع یا بلاک می‌کنند یا در حساب ثروت اطلاعاتی شخصی افراد تحت پوشش، فروش سوالات کنکور اقدام می‌کند.

سردار مجید عنوان کرد: بیشترین بستر فعالیت آنها، ۴۹ درصد در تلگرام، ۴۳ درصد در اینستاگرام و ۹ درصد در تارنما‌ها بوده است.

وی بیان کرد: در برخی موارد، از طریق کارت‌های اجاره‌ای اقدام به انتقال وجوه می‌کنند که قابلیت شناسایی آنها سخت‌تر باشد و یا در مورد‌های اخیر از کیف‌های از دیجیتال در ارتباط با انتقال پول‌ها استفاده می‌کردند.

رئیس پلیس فتا فراجا هشدار داد: داوطلبان کنکور سراسری از هرگونه تماس و تقاضا در این بستر‌هایی اجتناب کنند؛ چراکه انگیزه‌های آنها صرفاً برآورد‌های کلاهبرداری بوده است.

سردار مجید گفت: تاکنون هیچ‌گونه موردی مبنی بر افشای سوالات پیش از زبان زمان برگزاری امتحان نهایی کشف نشده است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار