طوفان‌الاقصی 46 هزار شرکت اسرائیلی را تعطیل کرد-راهبرد معاصر
رونمایی واشنگتن از قوانین جدید برای جلوگیری از دستیابی ایران به اطلاعات آمریکایی گزارش سخنگوی وزارت خارجه از سفر عراقچی به بحرین حزب الله: فرستاده آمریکا علناً از تغییر در قطعنامه ۱۷۰۱ سخن می‌گوید تقاضای عربستان از ایران برای برگزاری رزمایش در دریای سرخ رئیس جمهور جدید ویتنام انتخاب شد «گوترش» خواستار برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه شد دیدار عراقچی با پادشاه بحرین هاآرتص مدعی دسترسی هکر‌های مرتبط با ایران به اطلاعات مهم سران تل‌آویو شد اعلام نتایج اولیه انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عراق جهاد اسلامی هدف قرار گرفتن زیاد النخاله در دمشق را تکذیب کرد کیف همسر یحیی السنوار چقدر قیمت داشت؟ + تصاویر عراقچی عازم بحرین شد لغو مجوز فعالیت شبکه العربیه عربستان در الجزایر حمله جدید صهیونیست‌ها به ضاحیه بیروت | نفوذ پهپادی حزب‌الله به حیفا رسانه صهیونیستی: اسرائیل امشب تمامی تاسیسات اقتصادی مهم حزب الله را مورد حمله قرار خواهد داد

طوفان‌الاقصی 46 هزار شرکت اسرائیلی را تعطیل کرد

از زمان آغاز طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به دلیل تشدید بحران اقتصادی در رژیم صهیونیستی، 46 هزار شرکت اسرائیلی تعطیل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 11
کد خبر: ۲۴۹۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه معاریو امروز در گزارشی در خصوص پیامدهای جنگ غزه، فاش کرد که از هفتم اکتبر 2023 و آغاز عملیات طوفان‌الاقصی تاکنون، 46 هزار شرکت اسرائیلی تعطیل شده‌اند. 


 منبع این خبر، شرکت اطلاعات تجاری Coface Bdi است که به سابقه 35 سال  جمع‌آوری اطلاعات تجاری برای مدیریت ریسک اعتبار را در کارنامه خود دارد.


 بر اساس این گزارش، پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری میلادی، تعداد شرکت‌های تعطیل شده به 60 هزار شرکت افزایش یابد.زمانی این شرکت‌ها درهای خود را می‌بندند که دیگر قادر به بازپرداخت بدهی‌ها نیستند و به این ترتیب آسیب‌های جانبی به مشتریان، تامین‌کنندگان و شرکت‌های دیگری که بخشی از چرخه سیستماتیک آنها هستند، وارد می‌شود.


روزنامه معاریو به نقل از رئیس اجرایی شرکت Coface Bdi یوئیل عمیر نوشت که این عدد بسیار بالایی است که بخش‌های زیادی را شامل می‌شود. بخش‌هایی که آسیب جدی دیده‌اند، صنعت ساختمان‌سازی و سایر صنایعی که حول آن می چرخند مانند تولید سرامیک، تهویه هوا، آلومینیوم و مصالح ساختمانی.


بر اساس این گزارش، از جمله بخش‌هایی که در طول جنگ به شدت متضرر شده‌اند، «بخش تجاری صنعت مد، کفش، مبلمان و لوازم خانگی و بخش خدمات شامل کافه‌ها، مراکز خدمات سرگرمی و تفریحی و حمل و نقل است».


این رسانه اسرائیلی گزارش داد که همچنین صنعت گردشگری از این جنگ به شدت آسیب دیده است تا جایی که  وضعیتی را تجربه می‌کند که در آن تقریبا هیچ گردشگری خارجی وجود ندارد و مناطق گردشگری به مناطق جنگی تبدیل شده‌اند. بخش کشاورزی نیز به شدت به ویژه در مناطق جنگی در جنوب و شمال تحت تأثیر قرار گرفته است و از کمبود نیروی انسانی رنج می‌برد.


بنا بر این گزارش، خسارات اقتصادی فزاینده در رژیم صهیونیستی در نتیجه عملیات‌های مقاومت فلسطین در غزه و حملات علیه شهرک‌های اسرائیلی اطراف نوار غزه و خسارت‌های وارده به شهرک‌های شمالی به دلیل عملیات مقاومت اسلامی در لبنان است.


به نوشته المیادین در این میان آنچه که رنج رژیم اشغالگر را تشدید می‌کند، محاصره دریایی اعمال شده توسط نیروهای مسلح یمن برای جلوگیری از عبور کشتی‌های اسرائیلی و ناقض قطعنامه تحریم به بنادر فلسطین اشغالی است، و همچنین عملیات‌های مقاومت عراق علیه مواضع صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی است. / 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده