سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا

اعتراف تیم مذاکره‌کننده صهیونیست: نتانیاهو کارشکنی می‌کند

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از اعضای تیم مذاکره کننده این رژیم اعتراف کردند که نتانیاهو در برابر دستیابی به توافق آتش بس کارشکنی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 12
کد خبر: ۲۴۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از اعضای تیم مذاکره کننده این رژیم اعتراف کردند که نتانیاهو در برابر دستیابی به توافق آتش بس کارشکنی می‌کند.

یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی گفته است مذاکرات به مرحله سرنوشت ساز رسیده، ولی در میان ما (اشاره به نتانیاهو) کسی است که در برابر آن مانع تراشی می‌کند.

از سوی دیگر یک رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که نتانیاهو، مذاکرات را به تنهایی مدیریت می‌کند.

این منابع گفتند که نتانیاهو در حال حاضر بر تمام جزئیات مسلط بوده و تصمیم گرفته تا موضع خود را درباره مذاکرات تشدید کند.

اکسیوس هم به نقل از یک مقام صهیونیست شرکت کننده در مذاکرات اعلام کرد که درخواست جدید نتانیاهو مبنی بر جلوگیری از بازگشت رزمندگان فلسطینی به شمال غزه، مذاکرات را با مانع روبرو می‌کند.

این مقام صهیونیست گفته است که نتانیاهو که به اعضای تیم مذاکراتی گفته است که به درخواست جلوگیری از بازگشت رزمندگان فلسطینی به شمال نوار غزه، چنگ زده و از آن عقب‌نشینی نمی‌کند.

این در حالی است که جهاد طا‌ها سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد که تلاش‌های میانجیگران همچنان برای حل تمام جزئیات و دستیابی به حالت توافق ادامه دارد، ولی اشغالگران همچنان سیاست وقت کشی و تلاش برای ایجاد جزئیات جدید را در پیش گرفته اند.

وی افزود برداشت ما این است که اشغالگران در دستیابی به توافق انعطاف پذیر و جدی نیستند و هدف آشکار آنها، ادامه تجاوزات و جنایاتی است که امروز کارکنان امدادرسانی بین المللی و اردوگاه‌های آوارگان را هدف قرار داد./ تسنیم

کلمات کلیدی: توافق غزه حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر