تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند

کشت گندم با "آب پلاسمایی" برای نخستین بار در ایران

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو اعلام کرد: "ان‌شاءالله از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع دانشگاه بوعلی سینا شروع می‌شود." آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، عماد احمدوند؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نانو در صفحه شخصی خود نوشت: "با اعلام آمادگی دانشگاه بوعلی‌سینا، ان‌شاءالله از مهر ماه امسال با حمایت ستاد نانو، کشت گندم با آب پلاسمایی در مزارع این دانشگاه شروع می‌شود.

 

آب پلاسمایی تأثیر بالایی بر راندمان کشت دارد اما تاکنون در کشورمان در مقیاس بزرگ مورد ارزیابی قرار نگرفته است."

 

به گزارش تسنیم، آب در کشاورزی یکی از مهم‌ترین عوامل برای تولید و افزایش بهره‌وری بوده و استفاده از آب پلاسمایی یکی از راهکارهای نوین برای افزایش این بهره‌وری است. پلاسما حالتی از ماده است که از گاز شبه خنثی از ذرات باردار و خنثی تشکیل‌ شده است.

 

آب فعال‌ شده با پلاسما با ایجاد اکسیداسیون و دیگر تغییرات شیمیایی در آب می‌تواند علاوه بر خواص ضدعفونی، محرک رشد گیاه باشد؛ این فناوری پاک می‌تواند به بهره‌وری راندمان محصولات کشاورزی، کاهش مصرف آب، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ضایعات منجر شود.

 

علاوه بر این، آب پلاسمایی در ضدعفونی و نگهداری محصولات غذایی اثربخش بوده است که می‌تواند به عمر طولانی‌تر محصولات و کاهش ضایعات غذایی منجر شود.

 

برخی از کاربردهای استفاده از آب پلاسمایی در کشاورزی عبارت است از:

    اثر بر جوانه‌زنی بذر: آب پلاسمایی می‌تواند نرخ جوانه‌زنی بذر را بهبود بخشد.
    افزایش رشد گیاهان با استفاده از: PAW آب پلاسمایی می‌تواند رشد گیاهان را تحت تأثیر قرار داده و به بهبود عملکرد آنها کمک کند.
    کنترل اسیدیتۀ خاک: آب پلاسمایی در کنترل اسیدیتۀ خاک‌های مختلف و کاهش آن تأثیر دارد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار