بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

شیوع هپاتیت در میان آوارگان غزه

درپی فروپاشی سیستم بهداشت در غزه، رسانه‌های غزه از ابتلای بیش از ۷۱ هزار نفر به هپاتیت خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌دفتر رسانه‌های دولتی در غزه تایید کرد که ۷۱۳۳۸ نفر به دلیل آوارگی در سراسر نوار از آغاز جنگ در ۷ اکتبر به عفونت کبدی هپاتیت مبتلا شده اند.

 

براساس گزارش سما الاخباریه، این نهاد گزارش داد که بیش از ۱ میلیون ۷۰۰ هزار فلسطینی در نتیجه شرایط سخت آوارگی از زمان آغاز جنگ به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

 

دفتر رسانه‌ی دولتی در غزه گفت: ۳۵۰ هزار نفر مبتلا به بیماری‌های مزمن در نوار غزه به دلیل جلوگیری از ورود دارو‌های ضروری توسط اشغالگران با خطرات بزرگی روبرو هستند.

 

از سویی دیگر فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا، گفت که روزانه ۴۵ کامیون کمک رسانی وارد نوار غزه می‌شود که بسیار کمتر از نیاز غزه محاصره شده است.

 

او تاکید کرد: برای پایان دادن به جنگی که بیش از ۹ ماه است در نوار غزه ادامه دارد، باید راه حل سیاسی پیدا کرد، در غیر این صورت یک نسل از جوانان و کودکان قربانی خواهند شد.

 

از هفتم اکتبر گذشته، رژیم صهیونیستی با حمایت مطلق آمریکا جنگی ویرانگر را علیه غزه به راه انداخته است که نزدیک به ۱۲۵ هزار فلسطینی شهید و زخمی و هزاران مفقودی برجای گذاشته است.

 

این رژیم با وجود دو قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستور دیوان بین المللی دادگستری برای پایان دادن به تهاجم به رفح در جنوب نوار غزه و اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از اقدامات نسل کشی به حملات خود ادامه می‌دهد/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر