خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

اسرای فلسطینی تخت شکنجه‌های هولناک در زندان‌های اشغالگران

رژیم صهیونیستی که هزاران فلسطینی را بازداشت کرده است، به شکنجه و تحقیر اسرای فلسطینی در زندان‌های خود با شنیع‌ترین روش‌های ممکن ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفت اکتبر، هزاران فلسطینی از جمله چندین زن و کودک را بازداشت کرده است. بعدا تعداد اندکی از آنها را آزاد کرد درحالی سرنوشت بقیه نامشخص است. برخی اسرای آزاد شده شهادت‌هایی را درباره شکنجه اسرا در زندان‌های این رژیم ارائه کردند.

 

طبق گزارش العهد، «زکریا ابوعفش» اسیر آزاده فلسطینی درباره جزئیات بازداشتش صحبت کرد که حدود ۵۵ روز طول کشید و طی آن در معرض شنیع‌ترین انواع شکنجه‌ها قرار گرفت.

 

وی گفت: از لحظه اول بازداشت شاهد جهنم بودیم. دست‌ها و چشمانمان را بسته بودند و بعد ضرب و شتم را شروع کردند. ارتش دشمن مرا با زنجیر تانک در غزه کشاند، سپس با قنداق تفنگ مرا زدند و یکی از سربازان نیز روی من ادرار کرد.

 

وی افزود: ما را با اتوبوس به مکان دیگری منتقل کردند، سپس به منطقه‌ای رسیدیم که زندان نبود، بلکه خانه‌های پلاستیکی محصور در سیم‌های خاردار بود. در هر مرحله توهین و شکنجه وجود داشت و از اولین لحظات دستگیری تا اندکی قبل از آزادی همچنان با چشمان و دست‌های بسته بودیم.

 

ابوعفش از مشکلات و رنج زندانیان به دلیل کم خوابی صحبت کرد و گفت که حدود ۱۹ ساعت در شبانه روز بیدار می‌مانند و زندانی که حتی کمی بخوابد مجازات می‌شود.

 

وی ادامه می‌دهد: برای هرکسی که از بیماری رنج می‌برد، تنها دارو نوشیدن آب است، زیرا هیچ درمانی برای اسرای بیمار وجود ندارد. هیچ اتهامی به من وارد نیست جز اینکه من فلسطینی هستم.

 

«مهند کراجه» مدیر گروه «وکلا برای عدالت» درباره شهادت‌های اسرا در مورد شرایط اسفبار بازداشت آنها گفت: رژیم اشغالگر به ویژه بعد از هفتم اکتبر هیچ خطوط قرمزی درباره اسرا ندارد. از زمانی که «ایتامار بن گویر» وظایف وزارت امنیت داخلی را بر عهده گرفت، اسرا در داخل زندان‌های رژیم اشغالگر آسیب‌های زیادی دیده‌اند. رهبران راست افراطی قوانین بین‌المللی مربوط به اسیران را زیر پا می‌گذارند.

 

وی با اشاره به اینکه شرایط بازداشت اسرا «بد، بسیار سخت و مغایر با منشور‌های بین‌المللی است»، تاکید کرد: رژیم اشغالگر همچنان مانع کار وکلا و ملاقات با اسرا به ویژه اسرای غزه برای اطلاع از شرایط بازداشت آنها می‌شود.

 

وی گفت: رژیم اشغالگر اسرا را به دادگاه‌ها نمی‌برد و محاکمه عادلانه اسرای فلسطینی را تضمین نمی‌کند. هیچ اطلاعاتی در مورد اکثر اسیران غزه ندارند.

 

کراجه از نهاد‌های بین‌المللی و حقوق بشری خواست تا برای نجات اسرا و جلوگیری از جنایاتی که در داخل زندان‌های اشغالگران در معرض آن هستند، فورا وارد عمل شوند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر