ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

سوریه حمله اسرائیل به یمن را قویا محکوم کرد

وزارت امور خارجه سوریه ضمن محکومیت شدید حمله رژیم اسرائیل به یمن، گفت که رژیم صهیونیستی متوهم است اگر فکر می‌کند که این اقدامات جنایتکارانه، یمنی‌ها را از حمایت و پشتیبانی مردم فلسطین باز خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۸۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه سوریه، صبح امروز (یکشنبه)، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تجاوزات آشکار خود در منطقه را تشدید کرده که از جمله این تجاوزات، حمله روز گذشته به تأسیسات غیرنظامی یمن بود.


ارتش رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته در پاسخ به حمله موفق یمن در تل‌آویو مخازن سوخت در بندر الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار داد. وزارت بهداشت یمن در اطلاعیه‌ای اعلام کرد حمله جنایتکارانه عصر روز گذشته رژیم اشغالگر اسرائیل به بندر الحدیده، تاکنون 3 شهید و 87 زخمی به دنبال داشته است.


دمشق ضمن محکومیت شدید این حمله، با ملت یمن اعلام همبستگی کرد و گفت که این اقدامات جنایتکارانه نشانه درماندگی و سرخوردگی رژیم صهیونیستی بعد از 9 ماه جنگ، ویرانی و کشتار گروهی مردم فلسطین در نوار غزه است.وزارت خارجه سوریه در ادامه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی متوهم است اگر فکر می‌کند که اقدامات جنایتکارانه‌اش علیه یمن، یمنی‌ها را از حمایت از فلسطین و آرمان عادلانه آن‌ها باز خواهد داشت.

 

دمشق همچنین درباره پیامدهای خطرناک تجاوزات اسرائیل هشدار داد و گفت که هدف این حملات کشاندن خاورمیانه به یک درگیری تمام عیار است که سرانجام خوبی ندارد.وزارت خارجه سوریه در پایان از کشورهای جهان خواست برای مهار حماقت رژیم صهیونیستی دست به کار شوند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار