کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

زاکانی: با ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای شهر مخالفم

شهردار تهران با اشاره به اینکه با ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای شهر مخالفم، گفت: مردم حق‌دارند برای اداره شهرها تصمیم گیری کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۰۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در صفحه شخصی خود در ایکس (توئیتر سابق) اظهار داشت: با برخی تلاش‌ها در مجلس شورای اسلامی برای ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای شهر مخالف هستم.

 

وی افزود: باید این حق را به مردم داد که بر اساس ارزیابی دوره چهار ساله شوراهای شهر و شهرداری‌ها، برای اداره شهرها در پایان این دوره تصمیم گیری کنند.

 

شهردار تهران بیان داشت: هفت ساله شدن شورای شهر، یک حق انتخاب مهم را از مردم سلب می‌کند و از طرفی دیگر سه سال رجوع و بهره مندی از آرا و نظرات جمعی مردم را برای مدیریت شهرها به تأخیر می‌اندازد.

 

زاکانی خاطر نشان کرد: از به ظهور رساندن مردم سالاری دینی در هر زمان و شرایطی باید استقبال کرد. تصمیم و اراده مردم هر چه باشد از هر مصلحت سنجی و حساب و کتابی بالاتر است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر