محسن رضایی: ما در مذاکرات جدی هستیم مردم ایران بانگ «الله اکبر» سر دادند آمار جان‌باختگان حوادث اخیر در خراسان رضوی اعلام شد سید حسن خمینی: اگر مردم را در سرنوشتشان دخالت ندهید، با آنها درگیر می‌شوید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد وکیل آذر منصوری بازداشت موکّلش را تأیید کرد

سردار سلیمانی: یکی از ابعاد جهاد تبیین اردوهای راهیان نور و پیشرفت است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، اظهار کرد: راهیان نور متعالی و پیروزی‌بخش است به‌گونه‌ای که باید آن را گسترش دهید لذا بهترین روش تبلیغ و جهاد تبیین برای دانشجویان و دانش‌آموزان اردوهای راهیان نور و پیشرفت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۰۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار غلامرضا  سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز (دوشنبه، 1 مرداد ماه) در همایش تجلیل از دست اندرکاران و برگزیدگان راهیان نور و راهیان پیشرفت ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، گفت: ما اگر دقیق به جهاد تبیین بپردازیم می‌بینیم که راهیان نور نرم افزار انقلاب اسلامی است. 


وی افزود: جهاد تببین یک چتر گسترده ای است که فهرستی از نرم افزارها ذیل آن قرار می‌گیرند که راهیان نور و پیشرفت هر کدام یکی از نرم افزارها است. 


سردار سلیمانی گفت: در زمان پهلوی دوم کشور ما 5 سال در اشغال اشغالگران بود و حتی کوچکترین اعتراضی از محمدرضا پهلوی دیده نشده است. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: در زمان جنگ تحمیلی در استان ما هیچ کارخانه ای وجود نداشت و تنها یک کارخانه قند بود که توسط دشمن بعثی بمباران شد.  


وی تصریح کرد: در 31 شهریور سال 59 که دشمن بعثی بر ما حمله کرد و با اینکه نزدیک به 2 سال از پیروزی انقلاب گذشته بود اما دیدید که کشور در برابر دشمن تسلیم نشد و همه ملت در برابر آن ایستادند و رمز این کار در مدیریت حضرت امام(ره) بود. 


رئیس سازمان بسیج مستضعفین، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(ره) مکتب ارزشمند دفاع مردم پایه را در برابر بیگانگان شکل داد و از دل آن یک نسخه شفا بخشی را برای آزادگان جهان در نظر گرفت که از ذیل آن فرهنگ مقاومت شکل گرفت. 


سردار سلیمانی در پایان مطرح کرد: راهیان نور متعالی و شفا بخش، پیروزی بخش است به گونه ای که باید آن را گسترش دهید لذا بهترین روش تبلیغ و جهاد تبیین برای دانشجویان و دانش آموزان راهیان نور و پیشرفت است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار