وقوع انفجار در اربیل در شمال عراق عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود جزئیات دیدار نتانیاهو و ترامپ هشدار منبع نظامی درباره تهدید ترامپ به زدن زیرساخت‌های ایران؛ زیرساخت‌ها، پل‌ها و تاسیسات انرژی آمریکا در منطقه هدف‌گیری می‌شود مواضع آمریکا در بحرین و اربیل هدف قرار گرفتند اعتراض ایران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی اسرائیل: زهران ممدانی باید دستگیر شود خلیل الحیه جانشین یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید حماس شد فرانسه پروازهایش به امارات و عربستان را تعلیق کرد وزیر خارجه انگلیس مشخص شد انفجار‌های بسیار شدید در بندر عقبه اردن تهدید ترامپ: ایران تاوان چند برابر خواهد داد سنتکام مدعی تغییر مسیر هفت کشتی تجاری به ایران شد آغاز سفر رسمی مومنی وزیر کشور به پاکستان ادعای پاریس: دو دیپلمات فرانسوی توسط نهاد‌های امنیتی ایران بازداشت شدند

رئیس رژیم صهیونیستی: از هر توافقی که منجر به آزادی اسرا شود کاملا حمایت می‌کنم

رئیس رژیم صهیونیستی: از هر توافقی که منجر به آزادی اسرا شود کاملا حمایت می‌کنم رئیس رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) موافقت کامل خود را با هر توافقی که منجر به آزادی اسرای صهیونیست شود، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» همچنین گفت: ائتلاف استراتژیک با آمریکا، ثابت و فراتر از همه اختلافات سیاسی و حزبی باقی خواهد ماند.

اظهارات رئیس رژیم صهیونیستی در حالی است که «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون این رژیم با انتقاد از بنیامین نتانیاهو، گفت وی از مساله اسرای صهیونیست به عنوان ابزار سیاسی استفاده می‌کند.

لاپید در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: نتانیاهو از مساله اسرای صهیونیست به عنوان ابزار سیاسی برای برآورده کردن نیاز‌های خود استفاده می‌کند، بدون اینکه به عنوان رئیس کابینه، به اسرا اهمیت دهد.

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی افزود که مساله مهم برای نتانیاهو تنها سخنرانی در کنگره آمریکا است و زندگی اسرای صهیونیستی برای او اهمیتی ندارد.

یک رسانه صهیونیستی یکشنبه شب اعلام کرد که هیأت مذاکره کننده برای پیشرفت در مذاکرات با حماس چراغ سبز دریافت کرده است.

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی به نقل از منابع آگاه افزود که جلسه نتانیاهو و اعضای هیأت مذاکره کننده و فرماندهان دستگاه‌های اطلاعاتی مثبت بوده است.

از سوی دیگر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ضمن تایید تصمیم اعزام هیات مذاکره کننده به دوحه قطر، پنجشنبه این هفته اعلام کرد که این اقدام پس از بررسی پنج ساعته صورت گرفته است.

این سازمان افزود که محور بحث و بررسی نتانیاهو شامل پیامد‌های توافق اسرا با حماس و تاثیر آن بر حوادث جاری در شمال سرزمین‌های اشغالی و نیز حوادث جاری با انصارالله بوده است.

همچنین دفتر نتانیاهو اعلام کرد که او روز سه شنبه، یک روز قبل از سخنرانی در نشست مشترک کنگره، با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن دیدار خواهد کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار