تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رئیس رژیم صهیونیستی: از هر توافقی که منجر به آزادی اسرا شود کاملا حمایت می‌کنم

رئیس رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) موافقت کامل خود را با هر توافقی که منجر به آزادی اسرای صهیونیست شود، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسحاق هرتزوگ» همچنین گفت: ائتلاف استراتژیک با آمریکا، ثابت و فراتر از همه اختلافات سیاسی و حزبی باقی خواهد ماند.

اظهارات رئیس رژیم صهیونیستی در حالی است که «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون این رژیم با انتقاد از بنیامین نتانیاهو، گفت وی از مساله اسرای صهیونیست به عنوان ابزار سیاسی استفاده می‌کند.

لاپید در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: نتانیاهو از مساله اسرای صهیونیست به عنوان ابزار سیاسی برای برآورده کردن نیاز‌های خود استفاده می‌کند، بدون اینکه به عنوان رئیس کابینه، به اسرا اهمیت دهد.

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی افزود که مساله مهم برای نتانیاهو تنها سخنرانی در کنگره آمریکا است و زندگی اسرای صهیونیستی برای او اهمیتی ندارد.

یک رسانه صهیونیستی یکشنبه شب اعلام کرد که هیأت مذاکره کننده برای پیشرفت در مذاکرات با حماس چراغ سبز دریافت کرده است.

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی به نقل از منابع آگاه افزود که جلسه نتانیاهو و اعضای هیأت مذاکره کننده و فرماندهان دستگاه‌های اطلاعاتی مثبت بوده است.

از سوی دیگر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ضمن تایید تصمیم اعزام هیات مذاکره کننده به دوحه قطر، پنجشنبه این هفته اعلام کرد که این اقدام پس از بررسی پنج ساعته صورت گرفته است.

این سازمان افزود که محور بحث و بررسی نتانیاهو شامل پیامد‌های توافق اسرا با حماس و تاثیر آن بر حوادث جاری در شمال سرزمین‌های اشغالی و نیز حوادث جاری با انصارالله بوده است.

همچنین دفتر نتانیاهو اعلام کرد که او روز سه شنبه، یک روز قبل از سخنرانی در نشست مشترک کنگره، با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در واشنگتن دیدار خواهد کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر