آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کامالا هریس: میراث بایدن در تاریخ مدرن بی‌نظیر است

کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که جو بایدن رئیس جمهور این کشور به سرعت در حال بهبودی از بیماری کووید -۱۹ (ویروس کرونا) است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۱۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کامالا هریس، معاون رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در اولین حضور عمومی خود پس از خروج جو بایدن از رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴، از میراث او تمجید کرد.

کامالا هریس درباره وضعیت سلامتی بایدن که اخیرا مبتلا به بیماری کووید – ۱۹ (ویروس کرونا) شده است، تصریح کرد: بایدن "می خواست امروز اینجا باشد" و "به سرعت" درحال بهبودی از بیماری کرونا است.

او در رویدادی در میان ورزشکاران قهرمانی گفت: «میراث موفقیت جو بایدن در سه سال گذشته در تاریخ مدرن بی‌نظیر است. در یک دوره، او از سابقه اکثر روسای جمهوری که دو دوره در این سمت بوده اند، پیشی گرفته است.»

هریس افزود: «من اولین بار با بایدن از طریق پسرش بو آشنا شدم، ما در ایالت‌های خود به عنوان دادستان کل کار می‌کردیم. در آن زمان، بو اغلب برای من داستان‌هایی در مورد پدرش تعریف می‌کرد. او در مورد ویژگی‌های جو به من می‌گفت. ویژگی‌هایی که بو از پدرش گفت، همان ویژگی‌هایی است که من هر روز در رئیس جمهورمان دیده ام. صداقت او، تعهد او به ایمان و خانواده اش، قلب بزرگ و عشق او، علاقه عمیق او به کشور ما و من از نزدیک شاهد این بودم که جو بایدن، رئیس جمهور ما هر روز برای مردم آمریکا می‌جنگد و ما عمیقاً از خدمات او به مردم آمریکا سپاسگزاریم.»

جو بایدن چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا پس از گذشت چند هفته از مناظره فاجعه بارش که موجب شورش در حزب او (دموکرات) شد، سرانجام تسلیم نگرانی‌های دموکرات‌ها برای کاهش شانس پیروزی او در مقابل دونالد ترامپ شد و از انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) کناره گیری کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار