سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

افزایش ۴ برابری صادرات محصولات نظامی در ۳ سال گذشته

افزایش ۴ برابری صادرات محصولات نظامی در ۳ سال گذشته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی با اشاره به نشست مشترک اعضای این کمیسیون با امیر آشتیانی گفت: وزیر دفاع با اشاره به دستاوردهای این وزارتخانه در ۳ سال گذشته، از رشد ۴ برابری صادرات تولیدات مرتبط با صنایع دفاعی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست مشترک اعضای این کمیسیون با وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در این نشست مشترک امیر آشتیانی ضمن بیان گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای این وزارتخانه، به تنوع و گستردگی فعالیت‌های در وزارت دفاع از جمله در حوزه دیپلماسی دفاعی، مهندسی و حقوقی اشاره کرد و تاکید داشت که کار اصلی وزارت دفاع در دولت سیزدهم قرار گرفتن این وزارتخانه در مسیر راهبردهای کلان کشور بود.

وی افزود: وزیر دفاع همچنین با اشاره به دستاوردهای این وزارتخانه در 3 سال گذشته، از رشد 4 برابری صادرات تولیدات مرتبط با صنایع دفاعی کشور خبر داد. 

رضایی خاطرنشان کرد: امیر آشتیانی همچنین درباره ضعف‌های رژیم صهیونستی تاکید کرد که این رژیم علی‌رغم سرمایه‌گذاری‌های سنگینی که در حوزه نظامی داشته، نتوانسته دفاع هوایی خود را کامل کند. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: علاوه بر این سایر مسئولان وزارت دفاع نیز گزارشی از اقدامات این وزارتخانه از شهریور 1400 تا تیر ماه 1403 ارائه کردند؛ از جمله اینکه  تولید نظامی در این دوره 2.5 برابر و صادرات محصولات و تولیدات نظامی 3-4 برابر رشد داشته است. همچنین  همکاری با شرکت‌های بخش خصوصی 4.6 برابر شده است.

رضایی عنوان کرد: به گفته مسئولان وزارت دفاع، حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح  که متولی آن سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح هست، در برهه 3 سال گذشته دو برابر شده است. همچنین تاکید شد که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح نیز به زودی اجرا و حقوق این عزیزان ترمیم خواهد شد. 

وی افزود: علاوه بر این بیان شد که فروش سازمان صنایع دفاعی در سال 1402 نسبت به سال 1400 دو برابر افزایش یافته و برنامه‌ریزی‌ها بر این مبنا گذاشته شده که در سال آتی نیز روند افزایشی تداوم پیدا کند. 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: اعضای کمیسیون نیز در این نشست مشترک نظرات و نکات و سوالات خود را بیان کردند و تاکید داشتند که این کمیسیون حمایت خود را از اقدامات وزارت دفاع با قوت ادامه خواهد داد تا این وزارتخانه بتواند در مسیر افزایش هرچه بیشتر قدرت بازدارندگی کشور توفیقات بیشتری بدست آورد. علاوه بر این بیان شد که انتظار مجلس از وزارت دفاع اجرای کامل برنامه هفتم توسعه است. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار