وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

1000 نظامی آمریکایی از سوریه به کویت، عراق و اردن منتقل می‌شوند

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که یکهزار نظامی آمریکایی که قرار است از شمال سوریه خارج شوند، در عراق، کویت و احتمالا اردن مستقر خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از مقامات آمریکایی روز گذشته (سه شنبه) در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اعلام کرد که یکهزار نیروی نظامی آمریکایی که از شمال سوریه خارج خواهند شد، در عراق، کویت و احتمالاً اردن مستقر می‌شوند.

 

طبق این گزارش، این مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد، نظامیان آمریکایی از «منبج» سوریه، محلی که پایگاههای مرزی در سال 2017 راه‌اندازی شده بود، خارج‌ شده‌اند و ادامه داد که این نظامیان آمریکایی در حال تحکیم مواضع خود هستند تا به زودی برای خروج از شمال سوریه آماده شوند.

 

این مقام آمریکایی تصریح کرد، آن دسته از نظامیان آمریکایی که در عراق مستقر می‌شوند، احتمالاً در عملیات‌های فرامرزی علیه تکفیری‌های داعش در سوریه مشارکت می‌کنند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اوایل هفته گذشته بعد از گفت‌وگوی تلفنی با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، بعد از تأکید بر عدم مشارکت در عملیات نظامی آنکارا در سوریه، خروج نظامیان آمریکایی از شمال سوریه را اعلام کرد و بعد از آن نیز «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که صدها نیروی نظامی این کشور از مواضع خود در شمال سوریه عقب‌نشینی می‌کنند. (جزئیات بیشتر)

 

نیروهای نظامی ترکیه و تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» سوریه از روز چهارشنبه (۱۷ مهر ماه) عملیات خود را در شمال و شمال شرق سوریه آغاز کردند و همچنان به تجاوز خود ادامه می‌دهند و علیرغم اعتراضات بین‌المللی، اردوغان همچنان تأکید دارد که حاضر به متوقف کردن این عملیات نیست.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار