پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

۲ زن در بین گزینه‌های وزارت بهداشت دولت پزشکیان

دبیر کمیته تعیین وزیر بهداشت با بیان این‌که براساس درخواست شورای راهبری اسامی ۱۰نفر از گزینه‌های پیشنهادی برای وزارت بهداشت براساس امتیاز بالا به این شورا ارسال شده است، گفت: دو نفر غیرپزشک و ۲نفر زن در بین این ۱۰نفر حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین کرمانپور درباره آخرین خبر‌ها از تعیین وزیر بهداشت در کارگروه تعیین وزیر بهداشت اظهار کرد: در این مدت حدود ۵۰ نفر به عنوان گزینه برای وزارت بهداشت، از سوی احزاب و گروه‌ها و افراد مختلف به کمیته تعیین وزیر معرفی شده بودند. مقرر شد که اعضای کمیته به افراد معرفی شده امتیازی بین ۱ تا ۱۰ بدهند. امتیازدهی بر اساس رزومه و رتبه علمی افراد، دستاورد‌هایی که در مقام اجرایی داشته‌اند و ... انجام شده است. شورای راهبری از کمیته سلامت خواسته که فهرست اسامی ۱۰ نفر از این گزینه‌ها را که نمره بالای ۷ از کمیته کسب کرده‌اند به این شورا ارسال کند که این اقدام انجام شد.

دبیر کمیته تعیین وزیر بهداشت افزود: مقرر شده که اسامی ۳ تا ۵ نفر به عنوان گزینه‌های پیشنهادی وزارت بهداشت به شورای راهبری اعلام شود و ممکن است شورای راهبری ۵ نفر از بالاترین امتیازات ۱۰ نفر مذکور را به عنوان گزینه‌های پیشنهادی وزارت بهداشت انتخاب کند و یا این که از کمیته سلامت مجدداً درخواست پیشنهاد کند، البته نظر کمیته نیز مبنی بر این است که افراد دارای امتیاز بالا به عنوان گزینه‌های وزارت بهداشت پیشنهاد شوند.

کرمانپور با بیان این که کمیته فعلاً قصد اطلاع‌رسانی درباره اسامی افراد پیشنهادی را ندارد، ادامه داد: دو نفر غیرپزشک در بین ۱۰ نفری که اسامی آنها به شورای راهبری ارسال شده حضور دارند؛ از بین این ۱۰ نفر، دو نفر نیز خانم هستند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار