دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

عقب‌نشینی کاخ سفید از ادعای نتانیاهو درباره ایران

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از ادعایی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه درباره ایران مطرح کرده بود عقب‌نشینی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ضمن تکرار برخی از ادعاهای «بنیامین نتانیاهو» درباره حمایت مالی ایران از معترضان در آمریکا برای تظاهرات علیه رژیم اسرائیل از بخش‌های دیگری از این ادعا عقب‌نشینی کرد.


کربی در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه از سوی خبرنگارانی که خواستار اعلام موضع کاخ سفید درباره اظهارات «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بودند مورد سوال‌ قرار گرفت.  


بنیامین نتانیاهو در سخنرانی روز چهارشنبه خود در کنگره با استناد به اظهارات مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی شده بود که تمامی تظاهرات‌های ضداسرائیلی که در آمریکا برگزار می‌شود تحت حمایت مالی ایران قرار دارند. 


حدود دو ماه پیش «آوریل هاینس» رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا در بیانیه‌ای درباره آنچه افزایش تلاش‌های ایران برای تضعیف اعتماد به «نهادهای دموکراتیک» ایالات متحده خوانده شده هشدار داده بود.


او در آن بیانیه مدعی شده بود «کنشگران حکومت ایران» در هفته‌های گذشته به دنبال بهره‌برداری از تظاهرات‌ها در آمریکا علیه جنگ در غزه بوده‌اند. 


هاینس همچنین ادعا کرده بود: «شاهد بوده‌ایم عده‌ای از کنشگران مرتبط با حکومت ایران که خودشان را فعالان فضای مجازی جا زده‌اند به دنبال تحریک به تظاهرات و حتی ارائه حمایت‌های مالی از تظاهرات‌کنندگان بوده‌اند». 


این مقام اطلاعاتی در ادامه از آمریکایی‌ها خواست هنگام فعالیت در فضای مجازی «هوشیار» باشند چرا که ممکن است به صورت ناخواسته وارد تعامل با «عوامل خارجی» شوند.


رئیس اداره اطلاعات ملی تصریح کرده بود: «آمریکایی‌هایی که در این کارزار ایران هدف قرار می‌گیرند ممکن است آگاه نباشند که در حال تعامل با یک دولت خارجی یا دریافت حمایت از آن هستند».


عقب‌نشینی از ادعای نتانیاهو
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه تأکید کرد: «برخی از این فعالیت‌ها! ما معتقد نیستیم که همه فعالیت‌های اعتراضی که روزانه در اینجا اتفاق می‌افتند کاملاً توسط ایران تأمین مالی می‌شود.»


کربی در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما خودمان این را گفته‌ایم. مدیر اطلاعات ملی علنا اعلام کرد که می‌دانیم که ایران اقدام به تأمین مالی و ترغیب برخی از فعالیت‌های اعتراضی در ایالات متحده کرده است». 


سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید توضیح داد: «نگرانی‌های طبیعی زیادی در میان آمریکایی‌ها درباره آنچه در خاورمیانه رخ می‌دهد وجود دارد و بسیاری از این اعتراضات بنا به آن دلیل تشکیل شده و شکل می‌گیرند».


نتانیاهو در سخنان روز چهارشنبه خود در حملات لفظی تند خود به معترضان ضد اسرائیلی در ایالات متحده آنها را «احمق‌های مفید برای ایران» توصیف کرد. 


کربی از این عبارت نتانیاهو عقب‌نشینی کرد. او در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما از چنین عبارتی [برای توصیف تظاهرات‌ها] استفاده نخواهیم کرد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار