اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد

سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد سفیر آمریکا در اراضی اشغالی امروز سه شنبه اعلام کرد که اختلافات گسترده‌ای میان رژیم صهیونیستی و آمریکا در مورد ایران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 10
کد خبر: ۳۰۱۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی اعلام کرد، اختلافات گسترده‌ای میان اسرائیل و آمریکا در مورد ایران وجود ندارد.

به نقل از اسکای نیوز، هاکبی گفت: اگر ایران بر داشتن سلاح هسته‌ای و اورانیوم غنی‌سازی شده اصرار بورزد، من معتقدم که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصریح کرده است که این مسئله غیر قابل قبول است.

از سوی دیگر، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند.

علی لاریجانی در بخشی از گفتگویش با شبکه ملی عمان با اشاره به اینکه نتانیاهو در راهِ آمریکا است گفت: آمریکایی‌ها باید عاقلانه بیندیشند و اجازه ندهند او با ژست گرفتن، پیش از پرواز چنین القا کند که «می‌خواهم بروم و چارچوب مذاکرات هسته‌ای را به آمریکایی‌ها یاد بدهم». آنها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه شنبه برای دیدار با دونالد ترامپ به امریکا سفر کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از عزیمت به واشنگتن اعلام کرد که در جریان این سفر اصول خود را برای مذاکرات با ایران به رئیس‌جمهور آمریکا ارائه خواهد داد.

نتانیاهو گفت: گفت‌و‌گو‌های ما شامل مجموعه‌ای از مسائل، ازجمله غزه و در درجه اول مذاکرات با ایران خواهد بود.

وی گفت: من دیدگاه‌هایمان در مورد اصول مذاکرات را به رئیس‌جمهور دونالد ترامپ ارائه خواهم داد. از نظر من، این اصول نه تنها برای اسرائیل، بلکه برای هر کسی که خواهان صلح و امنیت است، مهم هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار