تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته

بن گویر خطاب به هریس: آتش‌بسی در کار نیست خانم کاندید!

بن گویر خطاب به هریس: آتش‌بسی در کار نیست خانم کاندید! وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا در حمایت از برقراری آتش‌بس دائمی در غزه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با درخواست «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس فوری در غزه مخالفت کرد.

 

«بنیامین نتانیاهو» که برای سخنرانی در کنگره ایالات متحده به واشنگتن رفته، پس از گفت‌وگو با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، یک ملاقات سه‌ساعته با هریس داشت، چهره‌ای که احتمالاً با کناره‌گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا خواهد بود.

 

هریس پس از این ملاقات، در برابر دوربین‌ها حاضر شد و گفت که از نخست‌وزیر اسرائیل خواسته تا با نهایی‌کردن توافق تبادل اسرا و آتش‌بس، به رنج مردم فلسطین پایان دهد.

 

او گفت: «من به نتانیاهو گفتم که وقت آن است این توافق (آتش‌بس) انجام شود. بیایید این توافق را به اتمام برسانیم تا آتش‌بس برقرار شود و گروگان‌ها (اسرای صهیونیست) به خانه برگردند. بیایید به مردم فلسطین که نیاز به کمک دارند، یاری رسانیم.»

 

بن‌گویر که یکی از اعضای تندرو در کابینه راست افراطی نتانیاهو است، در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «خانم کاندیدا، آتش‌بسی در کار نخواهد بود.»

 

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با هر نوع مذاکره با حماس برای پایان جنگ غزه مخالف بوده و اصرار دارد که ارتش صهیونیستی باید تا ازبین‌بردن کامل قدرت حماس در غزه، به حملات خود ادامه دهد.


خبرگزاری آمریکایی «آکسیوس» نیز ساعاتی پیش گزارش داد اظهارات هریس پس از دیدار با نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را ناراحت و نگران کرده است، زیرا نتانیاهو باور دارد این اظهارات می‌تواند موضع رژیم اشغالگر در مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا در جنگ غزه را تحت‌تأثیر قرار دهد.

 

به گفته مقامات صهیونیست، نتانیاهو و تیمش از شنیدن جملاتی که از زبان هریس در مقابل دوربین‌ها بیان شده شگفت‌زده شده‌اند و لحن آن را بسیار انتقادی‌تر از لحن بایدن برداشت کرده‌اند. یکی از این مقامات به آکسیوس گفت: «لحن هریس پس از جلسه بسیار انتقادی‌تر از لحن او در گفت‌وگو با نتانیاهو بود.»

 

بن گویر در حالی خواستار تداوم جنگ است که به گفته وزارت بهداشت غزه، در نتیجه بمباران‌ها و حملات زمینی رژیم صهیونیستی به غزه که از اکتبر سال میلادی گذشته آغاز شده، حدود ۴۰ هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند. همچنین حدود ۹۰ درصد از جمعیت غزه، معادل ۱.۹ میلیون نفر آواره شده‌اند و حدود ۵۰۰ هزار فلسطینی در این باریکه با سطح فاجعه‌باری از ناامنی غذایی مواجه هستند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار