اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

مخبر: تلفیق مدیریت و معنویت از ویژگی‌های برجسته شخصیتی رئیس جمهور شهید بود

سرپرست ریاست جمهوری تلفیق مدیریت و معنویت را از ویژگی‌های برجسته شخصیتی رئیس جمهور شهید و رمز موفقیت وی در بسیاری از امور عنوان کرد و گفت: تاکید رئیس جمهور شهید همواره این بود که بدون چاره‌اندیشی نباید از کنار مسائل و مشکلات کشورش عبور ‌کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مخبر بعد از ظهر شنبه ششم مرداد ۱۴۰۳ در آخرین روز کاری دولت سیزدهم، در جلسه شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور یافت و ضمن قدردانی از عملکرد مدیران و دست‌اندرکاران این وزارتخانه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را از جمله وزارتخانه‌های مهم دولت دانست که سه ویژگی گستردگی مخاطبین، تنوع و حجم خدمات این وزارتخانه، موجب شده است عملکرد بخش‌های مختلف آن نقش مهمی در ایجاد رضایت‌مندی مردم ایفا ‌کند.

سرپرست ریاست جمهوری اقدامات انجام شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در ارتقای مهارت‌آموزی، رکوردشکنی تاریخی در کاهش نرخ بیکاری، خارج کردن ۶.۵ میلیون نفر از زیر خط فقر، درمان رایگان نیازمندان، توجه ویژه به مسائل و مشکلات معلولین، تغییر در حداقل دریافتی و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، نقش‌آفرینی در بازار صنایع و همچنین تامین مالی بسیاری از طرح‌های عمرانی و زیرساختی، جبران بدهی سنگین دولت‌های قبل به سازمان تامین اجتماعی و خدمات محرومیت‌زدایی، از افتخارات دولت شهید رئیسی و برگ درخشانی در کارنامه پربار مدیران این وزارتخانه عنوان کرد و افزود: وعده‌های رئیس جمهور شهید از جمله ایجاد یک میلیون شغل در سال که با تلاش مدیران این وزارتخانه محقق شد، بر مبنای تکلیف قانونی و نیاز کشور بود.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود در شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلفیق مدیریت و معنویت را از ویژگی‌های برجسته شخصیتی رئیس جمهور شهید و رمز موفقیت وی در بسیاری از امور عنوان کرد و افزود: تاکید رئیس جمهور شهید همواره این بود که بدون چاره‌اندیشی نباید از کنار مسائل و مشکلات کشورش عبور ‌کرد.

سرپرست ریاست جمهوری همچنین از عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم در ایجاد تحول و خروج این وزارتخانه از بحران‌های متعدد، قدردانی و ابراز امیدواری کرد تلاش‌ها و اقدامات صورت‌ گرفته در راستای ارتقای خدمت‌رسانی و رضایت‌مندی مردم در دولت جدید نیز ادامه یابد.

پیش از سخنان مخبر، وزیر و معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارائه گزارشی از عملکرد سه ساله این وزارتخانه در دولت شهید رئیسی، از جمله تحقق وعده ایجاد سالانه یک میلیون شغل و کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در کشور، اجرای سه طرح کلان و ویژه در زمینه ارتقای امنیت غذایی، رشد چندین برابری صدور مجوزهای مشاغل خانگی، رشد ۳۲ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با ۵ میلیون نفر آموزش، ایجاد ۳ هزار خانه بهداشت کارگری، افزایش ۲ میلیون نفری بیمه شدگان تامین اجتماعی، پرداخت ۲۴۴ هزار میلیارد بدهی دولت قبل به تامین اجتماعی، انجام بزرگترین تامین مالی فرابورسی با رقم ۴.۵ همت، افزایش مستمری افراد تحت پوشش تامین اجتماعی با ماحصل کاهش ضریب جینی و فاصله طبقاتی، تامین مالی صندوق عشایر و روستاییان با پوشش ۱.۵ میلیون نفری و پرداخت تسهیلات بانکی برای مسکن جوانان پرداختند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار