سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

دمای بالای ۴۰ درجه خطرناک است

رئیس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، از افزایش مراجعات به اورژانس بیمارستان‌ها به علت گرمازدگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، کمال بصیری، با بیان اینکه تمامی نیروهای پیش بیمارستانی و بیمارستانی آمادگی کامل برای درمان افراد گرمازده دارند، گفت: همه نیروها آموزش‌های لازم را دیده‌اند و هشدارهای لازم صادر شده است.

 

وی با اشاره به اینکه افراد دارای بیماری دیابت، فشارخون، اعصاب و روان، خانم‌های باردار و کودکان نباید در معرض مستقیم اشعه فرابنفش قرار بگیرند، افزود: در زمان‌هایی که موج گرما ایجاد می‌شود افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند یا عمل جراحی قرنیه چشم انجام دادند، نباید در معرض مستقیم نور آفتاب باشند.

 

بصیری ادامه داد: علاوه بر دما، میزان رطوبت و گردش هوا در محیط هم مؤثر است ولی به طور کلی دمای بیش از ۴۰ درجه می‌تواند خطرناک باشد و افرادی که به دلیل مصرف دارو ممکن است در برابر تشنگی دیرتر پاسخ دهند، باید مراقب باشند.

 

این متخصص طب اورژانس در خصوص مصرف غذاهای پرچرب و مصرف مایعات بسیار شیرین هشدار داد و گفت: استفاده از رژیم غذایی خاص توصیه نمی‌شود و در بازه ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ از بیرون رفتن خودداری شود.

 

بصیری با اشاره به علائم گرمازدگی نظیر ضعف، بی حالی و احساس گرما، افزود: در موارد بسیار شدید گرمازدگی می‌تواند منجر به کما رفتن و حتی مرگ شود و بی حالی شدید و تشنج و کاهش سطح هوشیاری از علائمی است که فرد باید به بیمارستان منتقل شود.

 

وی ادامه داد: افرادی که دچار گرمازدگی می‌شوند نباید در صحنه بدن آنها را سرد کرد و اقداماتی مثل پاشیدن آب و باد زدن فرد و بیرون آوردن لباس، توصیه نمی‌شود زیرا سبب ایجاد لرز شده و علائم را تشدید می‌کند.

 

بصیری با اشاره به اینکه گرمازدگی به نوع اقلیم هم بستگی دارد، گفت: در برخی استان‌های سردسیر دمای کمتر از ۴۰ درجه می‌تواند موجب گرمازدگی شود و در همه اقلیم‌ها در زمانی که موج گرما ایجاد می‌شود، افراد مستعد می‌توانند در معرض بیماری باشند./ مهر

ارسال نظر