دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

قانون جدید ترکیه برای مقابله با سگ‌های ولگرد

ترکیه قانونی برای خروج سگ‌های ولگرد از خیابان‌ها و نگهداری از آن‌ها در پناهگاه‌ها تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان ترکیه امروز سه‌شنبه قانونی را تصویب کرد که هدف آن جمع‌آوری میلیون‌ها سگ ولگرد و نگهداری آنها در پناهگاه‌ها است؛ طرحی که حامیان حیوانات را -که می‌گویند کمپین عقیم‌سازی دسته جمعی راه‌حل بهتری خواهد بود- نگران کرده است.

 

طبق قانون پیشنهادی حزب حاکم عدالت و توسعه به رهبری رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه شهرداری‌ها باید سگ‌های ولگرد را از خیابان‌ها جمع آوری کنند. هر سگی که رفتار تهاجمی از خود نشان دهد یا بیماری غیرقابل درمان داشته باشد، امحا خواهد شد.

 

طبق قوانین قبلی، شهرداری‌ها باید تمام سگ‌های خیابانی را عقیم و واکسینه می‌کردند و بعد از درمان در جایی که پیدا شده‌اند، رها می‌کردند.

 

بر اساس پیش نویس لایحه پارلمان ترکیه، جمعیت سگ‌های خیابانی در ترکیه ۴ میلیون نفر تخمین زده می‌شود و شهرداری‌ها در ۲۰ سال گذشته حدود ۲.۵ میلیون سگ را عقیم کرده اند. این حیوانات اغلب توسط ساکنان محله مراقبت می‌شوند و مانند حیوانات خانگی با آنها رفتار می‌کنند.

 

بر اساس این لایحه در حال حاضر ۳۲۲ پناهگاه حیوانات با ظرفیت ۱۰۵۰۰۰ سگ در ترکیه وجود دارد.

 

این قانون همچنین تمامی شهرداری‌ها را موظف می‌کند که حداقل ۰.۳ درصد از بودجه سالانه خود را صرف خدمات بازپروری حیوانات و ساختن پناهگاه کنند. طبق این قانون به شهرداری‌ها تا سال ۲۰۲۸ فرصت داده می‌شود تا پناهگاه‌های جدید بسازند و پناهگاه‌های فعلی را بهبود بخشند.

 

هزاران نفر در چند هفته گذشته در اعتراض به این قانون به خیابان‌ها آمده اند و گهگاه با پلیس درگیر می‌شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر