سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

قالیباف: رژیم صهیونیستی بار دیگر ماهیت تجاوزگری و وحشی‌گری خود را نشان داد

قالیباف: رژیم صهیونیستی بار دیگر ماهیت تجاوزگری و وحشی‌گری خود را نشان داد رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جنایات روزهای گذشته رژیم صهیونیستی در بیروت و تهران و تداوم کودک ‌کشی آنها در غزه، بار دیگر ماهیت تجاوزگری، خوی وحشی‌گری و بنیان نامشروع این تبهکاران را به جهانیان نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان شهادت سردار «فؤاد شکر» را تسلیت گفت و نوشت: رژیم صهیونیستی برای جبران شکست و سرپوش گذاشتن بر جنایات خود در غزه، این چنین به ترور فرماندهان مقاومت روی آورده است تا مانع از حمایت و پشتیبانی آنان از مردم مظلوم فلسطین شود.

متن پیام او بدین شرح است:

حضرت حجت ‌الاسلام و المسلمین جناب آقای سید حسن نصرالله

دبیرکل محترم حزب الله لبنان

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

مایلم از جانب خود و به نیابت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شهادت «ابومحسن فؤاد شکر» سردار رشید و مبارز فی سبیل الله، در جنایت بزدلانه رژیم اشغالگر و متجاوز صهیونیستی در ضاحیه بیروت را خدمت جنابعالی و مجاهدان حزب الله تهنیت و تسلیت عرض نمایم.

این شهید عزیز نقش مهمی در تقویت مقاومت علیه جنایات و اشغالگری‌های باند تبهکار صهیونیستی در فلسطین و لبنان داشت و آثار سال‌ها مجاهدت و مبارزه وی در اذهان آزادگان و مجاهدان مسیر حق و عدالت باقی خواهد ماند.

رژیم صهیونیستی برای جبران شکست و سرپوش گذاشتن بر جنایات خود در غزه، اینچنین به ترور فرماندهان مقاومت روی آورده است تا مانع از حمایت و پشتیبانی آنان از مردم مظلوم فلسطین گردد.

به یاری خداوند خون این شهید و سایر شهدا و مجاهدین جبهه مقاومت، زمینه آزادی سرزمین‌های اشغالی و پایان تجاوزگری این رژیم جنایتکار را فراهم خواهد کرد.

جنایات روزهای گذشته رژیم صهیونیستی در بیروت و تهران و تداوم کودک کشی آنها در غزه، بار دیگر ماهیت تجاوزگری، خوی وحشی گری و بنیان نامشروع این تبهکاران را به جهانیان نشان داد. به برکت خون شهیدان مقاومت، امت اسلامی اکنون مصمم‌تر از همیشه و یکصدا، مبارزه با صهیونیسم و خون‌خواهی شهدا را فریاد می‌زنند.

امید است که تحت رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و با تداوم مجاهدت‌های رزمندگان حزب الله و سایر مجاهدین مقاومت، شاهد ریشه کنی این غده سرطانی از کالبد امت اسلام باشیم.

با اغتنام از فرصت، از درگاه خداوند متعال برای جنابعالی سلامتی و توفیق روزافزون، برای این شهید عزیز علو درجات و برای بازماندگان و همرزمان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی/ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار