عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

جلسه اضطراری نخست وزیر انگلیس با پلیس این کشور

به‌دنبال تشدید اعتراضات خشونت‌آمیز ضدمهاجران در انگلیس، نخست وزیر این کشور امروز با پلیس لندن جلسه اضطراری برگزاری خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تشدید اعتراضات در انگلیس در واکنش به کشته شدن سه کودک در شهر ساوت‌پورت به دست یک نوجوان ۱۷ ساله روآندایی، کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس امروز با مقامات ارشد پلیس این کشور جلسه اضطراری برگزار می‌کند.

انتشار اخباری کذب در فضای مجازی مبنی بر اینکه مظنون این حمله مرگبار یک پناهجوی افراطی بوده است، منجر به اعتراضات خشونت‌آمیز گروه‌های مخالف مهاجران و ضد مسلمانان شد. پلیس انگلیس در پی تشدید خشونت‌ها اعلام کرد که مظنون متولد انگلیس است و در نتیجه این پرونده را در قالب حادثه تروریستی رسیدگی نخواهد کرد.

معترضان با پلاکارد‌هایی که روی آن شعار «قایق‌ها را متوقف کنید» خیابان‌های بسیاری از شهر‌های انگلیس را به آشوب کشانده و دست به غارت فروشگاه‌ها زده‌اند! این شعار اشاره‌ای مستقیم به مهاجرانی است که در سال‌های اخیر از سواحل جنوبی انگلیس وار این کشور شده‌اند.

همچنین معترضان امروز در روتردام در شمال انگلیس، قصد ورود به هتلی را داشتند که پناهجویان را در خود جای داده است. پلیس دروغ‌پراکنی آنلاین را علت تشدید اعتراضات خوانده و گفته است که برخی شخصیت‌های برجسته به خشونت‌ها دامن زده‌اند.

گفته می‌شود که استفن یاکسی‌لِنون که گروه ضداسلام «اتحادیه دفاع انگلیس» را هدایت می‌کند، مسئول نشر اکاذیب برای ۸۷۵ هزار دنبال‌کننده‌اش در شبکه اجتماعی «ایکس» بوده است.

ایلان ماسک، مالک ایکس و غول خودروسازی تسلا، در پاسخ به پیامی که مهاجرت گسترده و باز بودن مرز‌ها را دلیل آشوب در انگلیس خوانده بود، نوشت که «جنگ داخلی اجتناب‌ناپذیر است.» / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار