وضعیت اسفناک رشد بی‌خانمانی در لندن-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

وضعیت اسفناک رشد بی‌خانمانی در لندن

نتایج یک بررسی از افزایش چشمگیر شمار بی‌خانمان‌ها در لندن، پایتخت انگلیس خبر می‌دهد که هزاران کودک هم در بین آن‌ها وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 03
کد خبر: ۱۹۷۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه "هندلزبلات" در مطلبی به تعداد بالای بی خانمان ها در لندن، پایتخت انگلیس پرداخته و نوشت: ده ها هزار کودک هم در میان بی خانمان ها هستند. بنابراین شهرداری ها خواهان افزایش کمک هزینه مسکن و مسکن اجتماعی بیشتر برای این اقشار هستند.

 

حدود 170000 نفر در لندن بی خانمان هستند. این نتیجه از گزارش سازمان چتر ادارات محلی (شورای محلی) در پایتخت بریتانیا به دست آمده است.

 

بر این اساس تعداد بی خانمان ها تقریباً هر 50 نفر از تقریباً 8.8 میلیون نفر است. بر اساس این گزارش که بر اساس ارقام جمع آوری شده در بهار است، در میان آنها بیش از 83000 کودک وجود داشتند.

 

به گزارش خبرگزاری بریتانیایی PA، شوراهای محلی اعلام کردند که این آمار وحشتناک آخرین شواهدی است که نشان می دهد فاجعه بی خانمانی در لندن در حال رخ دادن است. بر این اساس این خطر وجود دارد که شرایط از کنترل خارج شود.

 

افراد بی خانمان (در اسکان موقت) شامل افرادی است که شب را در خیابان می گذرانند و همچنین کسانی که با دوستان و اقوام یا در اماکن عمومی یا هتل ها اقامت می کنند.

 

برای حل این بحران از جمله، بخشداری ها از دولت خواستند تا پول مسکن را افزایش دهد و از شهرداری ها برای خرید بیشتر آپارتمان ها از فروشندگان خصوصی حمایت بهتری کند.

 

دارن رودول، افسر مسکن شوراهای محلی در این باره گفت: اقدامات بسیار بیشتری برای کمک به خانوارهای کم درآمد و جلوگیری از بی خانمانی و کاهش تعداد فزاینده افراد وابسته به مسکن موقت مورد نیاز است.

 

یک مرکز حمایتی در لندن چندی پیش اعلام کرد که در سال گذشته 1313 نفر در انگلیس در پی بی خانمانی جان خود را از دست داده‌اند که نسبت به سال 2019 افزایش 85 درصدی داشته است.

 

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، یک مرکز بی خانمانهای انگلیس اعلام کرد که از سال 2019 تا کنون بیش از 4 هزار نفر در اثر بی خانمانی در انگلیس جان خود را از دست داده‌اند و درحال حاضر هر شش ساعت و نیم یک بی خانمان فوت می‌کند.

 

این مرکز حمایتی با بیان اینکه اتکا به اقامتگاههای موقت غیرقانونی و خطرناک در کنار اعتیاد از عوامل مرگ و میر بی خانمانهاست، می‌گوید که در سال 2021 فوت بی‌خانمان‌ها در ولز و انگلیس 20 درصد افزایش داشته است که 85 درصد آنها زیر 65 سال سن داشتند.

 

بهر حال موضوع بی خانمانی در انگلیس به دلیل ناکامی دولت‌های این کشور در رسیدگی به شرایط در مسیر وخامت روزافزون قرار گرفته است.

 

ناکامی دولت «ریشی رسوناک»، نخست وزیر انگلیس در حل و فصل این بحران سبب شده تا گروه‌های حقوق بشری نسبت به وضعیت بی خانمان‌ها در این کشور ابراز نگرانی شدید کنند.

 

به گزارش «گاردین» چندی پیش بیش از 30 سازمان خیریه در انگلیس به «ریشی سوناک»، نخست وزیر این کشور اعلام کردند که نگران ناتوانی دولت در عمل به وعده خود مبنی بر پایان دادن به بی خانمانی تا سال 2024 هستند.

 

این سازمان‌ها در نامه‌ای به دولت «سوناک» با اشاره به آمار‌ها تاکید کردند که دولت در حال عقب نشینی از اجرای وعده خود است؛ آن‌ها از دولت انگلیس خواستند اقدام‌های لازم برای اجرای وعده خود مبنی بر پایان دادن به بی خانمانی را انجام دهد.

 

بر اساس آمارهای رسمی، بی‎خانمانی در انگلیس از سال 2020 تاکنون وارد مرحله‌ای جدید شده است؛ در واقع بی‎خانمانی در انگلیس از سال 2020 تا مارس 2023 حدود 75 درصد و نبود جای خواب 170 درصد رشد داشته است.

 

آمار‌ها نشان می‌دهند که در سه ماهه نخست سال جاری میلادی بیش از 74 هزار خانوار انگلیسی به دلیل قرار داشتن در معرض بی خانمانی به شورا‌های محلی مراجعه و درخواست کمک کردند./ تسنیم

ارسال نظر