جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

نبیه بری:حزب‌الله حق پاسخ به تجاوزات اسرائیل را دارد

نبیه بری:حزب‌الله حق پاسخ به تجاوزات اسرائیل را دارد رئیس پارلمان لبنان با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی همه قواعد درگیری را زیرپا گذاشته و همواره غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد تاکید کرد حزب‌الله حق پاسخ به تجاوزات اسرائیل را دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان طی سخنانی درباره تحولات اخیر در نبرد با دشمن صهیونیستی اعلام کرد: شرایط کنونی بسیار حساس بوده و نیاز به بالاترین درجه وحدت میان لبنانی‌ها، جهت محافظت از کشور در برابر تهدیدات دشمن اسرائیلی دارد.

 

وی در گفتگو با روزنامه الجمهوریه اظهار داشت: حزب الله حق پاسخگویی به تجاوزات اسرائیل را دارد.

 

این مقام لبنانی تاکید کرد: مقاومت از ابتدا به قواعد درگیری به شکل کامل پایبند بوده و هرگز از آن فراتر نرفته است؛ اما دشمن اسرائیلی عامدانه با هدف قرار دادن غیرنظامیان و عمق مناطق لبنان، همه قواعد درگیری را نقض کرده است.

 

نبیه بری همچنین پیش از این بر پایبندی کامل لبنان به قطعنامه 1701 تاکید و اعلام کرده بود که در برابر هرگونه تجاوز اسرائیل به لبنان، جنبش امل و حزب الله در خط مقدم مقابله با دشمن خواهند بود.

 

رئیس پارلمان لبنان که تحولات جبهه جنوبی را دنبال می‌کند، در تماسی تلفنی که هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد با او برقرار کرده بود، گفت: از 10 ماه گذشته تاکنون روستاهای جنوبی لبنان به ویژه روستاهای مرزی، به طور مستمر در معرض تجاوزات اسرائیل قرار داشته‌اند و این رژیم با سلاح‌های ممنوعه بین المللی از جمله فسفر سفید همواره غیرنظامیان، زمین‌های کشاورزی، خدمه آمبولانس و اصحاب رسانه را هدف قرار داده است.

 

نبیه بری تاکید کرد: اما با وجود همه این تجاوزات آشکار اسرائیل که نقض فاحش قطعنامه 1701 است، لبنان و مقاومت آن همواره به این قطعنامه و قواعد درگیری پایبند بوده و هرگز غیرنظامیان را هدف قرار نداده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار