گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

پیشتازی هریس از ترامپ در سه ایالت کلیدی

پیشتازی هریس از ترامپ در سه ایالت کلیدی کامالا هریس معاون رئیس جمهور آمریکا در رقابت‌های انتخاباتی در سه ایالت کلیدی از دونالد ترامپ رییس جمهور پیشین این کشور، پیش است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نظرسنجی مشترک روزنامه نیویورک تایمز و دانشگاه سیه‌نا، کمتر از سه ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا کامالا هریس نامزد حزب دموکرات از دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه در سه ایالت کلیدی پیش افتاده است.

این نظرسنجی که امروز شنبه منتشر شده است، نشان می‌دهد که هریس از رئیس جمهوری پیشین آمریکا در ایالت‌های میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا پیش است و در مجموع ۵۰ درصد از حمایت‌ها را به دست آورده است درحالیکه در آنها ۴۶ درصد از ترامپ حمایت می‌کنند.

آرای هریس در نظرسنجی نشان دهنده پیشرفت قابل توجه نسبت به آرای بایدن در همان ایالت‌های نوسانی است.

در دو نظرسنجی جداگانه نیویورک تایمز و سیه‌نا در اوایل سال جاری، بایدن ۴۵ درصد و ترامپ ۴۸ درصد حمایت در ایالت پنسیلوانیا را کسب کرد. با این حال، نظرسنجی‌های آوریل و اوایل ماه مه نشان می‌داد که رئیس‌جمهور از رقیب جمهوری‌خواه خود در میشیگان ۴۷ درصد به ۴۶ درصد پیش است، اما در ویسکانسین ۴۶ درصد به ۴۷ درصد از ترامپ عقب‌تر است.

هریس از ماه گذشته پس از اینکه بایدن از رقابت برای انتخابات ریاست جمهوری کنار رفت، کارزار انتخاباتی خود را آغاز کرده و حمایت زیادی از دموکرات‌ها به دست آورد. او اوایل این هفته نامزد معاون اولی خود را تیم والز، فرماندار مینه سوتا را معرفی کرد.

این هفته، هریس چندین بار در ایالت‌های کلیدی مانند میشیگان و ویسکانسین تجمع انتخاباتی داشته است. کارزار او گفته است که ۱۴۰۰۰ نفر در تجمع او در فیلادلفیا در روز سه‌شنبه و ۱۵۰۰۰ نفر دیگر چهارشنبه شب در دیترویت در کارزار او شرکت کردند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار