اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

پیشتازی ۳ درصدی هریس از ترامپ در نظرسنجی جدید

نظرسنجی یک شبکه آمریکایی نشان می‌دهد که کامالا هریس نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ از رقیب خود دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه پیش است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین نظرسنجی شبکه خبری سی‌ان‌ان حاکی از این است که کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها ۵۰ درصد آرا و دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه ۴۷ درصد حمایت را در انتخابات ریاست جمهوری کسب می‌کنند.

اگر چه در این رقابت هیچ کس به طور قطع پیشتاز نیست، نتایج نظرسنجی جدید یک جابجایی خفیف به نفع هریس را در مقایسه با نظرسنجی قبل از مناظره نشان می‌دهد.

نتایج نظرسنجی‌های قبل که به طور مشترک توسط یاهو و موسسه یوگاو پس از مناظره انتخاباتی بین ترامپ و هریس انجام شده، نشان می‌دهد که هریس با ۵ درصد اختلاف نسبت به ترامپ در بین رای دهندگان ثبت نام کرده پیشتاز است.

براساس نتایج این نظرسنجی که پس از مناظره ۱۰ سپتامبر انجام شده، هریس با ۵۰ درصد در مقابل ترامپ با ۴۵ درصد در بین رای دهندگان ثبت نام کرده پیشتاز است.

همچنین هریس با ۴۸ درصد در مقابل ۴۴ درصد با یک حاشیه خطای مشابه در صورت ورود حزب سوم به انتخابات و با ۴۹ درصد در مقابل ۴۵ درصد در بین رای دهندگان احتمالی نیز پیشتاز است.

در همین حال دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴، پیشنهاد برگزاری مناظره دیگری با کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها به میزبانی شبکه سی‌ان‌ان را رد کرد.

ترامپ اظهارات قبلی خود در این باره را تکرار و اعلام کرد که در زمان اندک باقی مانده تا انتخابات، مناظره دیگری را با هریس برگزار نخواهد کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار