آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا

نتایج یک نظرسنجی حاکی از این است که ترامپ در تمام ایالیت‌های تعیین کننده از هریس جلو افتاده است. آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا را در ادامه بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج نظرسنجی «اطلس اینتل» که اغلب نظرسنجی‌های کم‌خطاتری در مقایسه با مؤسسه‌های دیگر برگزار کرده نشان می‌دهد که ترامپ ۲ روز مانده به انتخابات در تمام ایالت‌های تعیین‌کننده از رقیب دموکراتش پیش افتاده است. در این راستا مروری بر آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا شده است که در ادامه می‌خوانید:

ترامپ در تمام ایالت‌های تعیین‌کننده با اختلاف حداقل ۱.۸ درصد از هریس پیش است. بیشترین پیشتازیِ ترامپ مربوط به آریزونا و نواداست با اختلاف ۶.۸ و ۵.۵ درصد از هریس جلوتر است.

 

آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا در ان‌بی‌سی نیوز

 

شبکه آمریکایی با استناد به آخرین نظرسنجی خود ضمن اشاره به رقابت تنگاتنگ ۲ نامزد ریاست جمهوری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پیش‌بینی نتیجه این انتخابات را ناممکن اعلام کرد.

 تنها ۲ روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا باقی مانده است و پایگاه‌های افکارسنجی آمریکایی با انتشار آخرین نظرسنجی‌های خود، به‌دنبال پیشبینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند.

در همین راستا، شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» در آخرین نظرسنجی خود پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که شامگاه یکشنبه منتشر شده است، از رقابت تنگاتنگ «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه خبر داد.

طبق نظرسنجی ان‌بی‌سی نیوز، هر ۲ نامزد، ۴۹ درصد آرای رای‌دهندگان احتمالی را به خود اختصاص داده‌اند.

این شبکه آمریکایی، ناقظ قوت هریس در انتخابات ریاست جمهوری را مسئله «سقط جنین» و نقاط قوت ترامپ را «تجربه موفقیت آمیز ریاست جمهوری» و موفقیت او در مدیریت اقتصاد آمریکا معرفی کرده است.

به باور ان‌بی‌سی نیوز، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها بر این باورند که صرف نظر از نتیجه انتخابات، این کشور «متفرق و ۲ قطبی باقی خواهد ماند.»

این شبکه آمریکایی در ادامه گزارش کرد: «با توجه به تعیین سرنوشت هر انتخابات توسط توانایی هر حزب سیاسی برای کشاندن حامیان خود به صندوق‌های رأی، در صورت موفقیت حزب دموکرات برای جذب حامیان خود، ترامپ با کسب ۵۰ درصد آراء، اختلافی ۲ درصدی در انتخابات پیروز خواهد شد.»

از طرفی، ان‌بی‌سی نیوز همین شرایط را برای حزب دموکرات تکرار کرد و نوشت: «در صورت موفقیت حزب دموکرات برای جذب حامیان خود و کشاندن آنها به صندوق‌های رأی، هریس با کسب ۵۰ درصد آراء و اختلافی سه درصدی بر ترامپ پیروز می‌شود.»

به اذعان این شبکه، همه نتایج مذکور در دامنه اشتباه احتمالی نظرسنجی مذکور قرار دارند.

 

تأثیر مناظره ترامپ و هریس بر آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا



با توجه به جایگاه برابر هریس و ترامپ در سطح ملی، باید اشاره کرد که یکی از نکات حائز اهمیت در رقابت‌های انتخاباتی ایالات متحده این است که شاید رئیس‌جمهور منتخب برنده بیشترین تعداد آرای مردمی در کشور نباشد، زیرا پس از رای مردم آمریکا، این ایالت‌ها و سیستم «کالج الکترال» است که پیروز نهایی را اعلام می‌کند، اما این سیستم ساز و کار خاص خود را دارد و طبق شمارش آن رئیس‌جمهور مشخص خواهد شد.

واژه «کالج» (مجمع) به افرادی اشاره دارد که وظیفه رای دادن از سوی ایالت‌ها را برعهده دارند و به آنها «الکتر» (گزیننده) گفته می‌شود. لازم به ذکر است که این سیستم تنها برای انتخاب رئیس‌جمهور به کار می‌رود، اما نتیجه دیگر انتخابات‌های آمریکا با رای‌گیری مستقیم مردم تعیین می‌شوند.

آمریکا دارای ۵۰ ایالت است و هر کدام که به‌طور جداگانه سرنوشت رئیس‌جمهور منتخب را تعیین می‌کند دارای تعداد مشخصی آرای الکترال است و عوامل مختلفی از جمله جمیعت، این میزان آرای الکترال را برای ایالت‌ها مشخص کرده‌اند.

به طور کلی ۵۳۸ رای الکترال در ایالات متحده وجود دارد و در این میان، ایالت کالیفرنیا که دموکرات (آبی رنگ) است، دارای بیشترین آرای الکترال یعنی ۵۴ عدد می‌باشد و ایالت‌های داکوتای شمالی، داکوتای جنوبی، آلاسکا، دِلاور، ورمونت و وایومینگ دارای کمترین آرای الکترال یعنی هر کدام سه عدد هستند.

در همین راستا، ان‌بی‌سی نیوز نیز در ادامه گزارش خود نوشت که صرف نظر از میزان آراء نامزد‌ها در سطح ملی، سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به ایالت‌های کلیدی، موسوم به ایالت‌های میدان نبرد بستگی خواهد داشت.

 

وضعیت آرای رأی‌دهندگان زن و مرد در آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا


از طرفی این شبکه آمریکایی گزارش کرد که در این انتخابات، مردان و زنان آمریکایی در مقابل یکدیگر ایستاده‌اند. به‌طوریکه، هریس با اختلافی ۱۶ درصدی، حمایت ۵۷ درصد از زنان آمریکایی و ترامپ با اختلافی ۱۸ درصدی، حمایت ۵۸ درصد از مردان آمریکایی را به خود اختصاص داده است.

طبق گزارش ان‌بی‌سی نیوز، هریس با اختلافی ۲۰ درصدی در مسئله حقوق مدنی و مسئله سقط جنین از ترامپ جلوتر است. اما ترامپ در حوزه اقتصاد و مدیریت تورم آمریکا که جزو مهمترین دغدغه شهروندان آمریکایی در انتخابات جاری است با اختلافی ۱۰ الی ۱۲ درصدی بر رقیب دموکرات خود پیشتاز است.

از طرفی، نقاط قوت ترامپ به حوزه اقتصاد محدود نشده؛ او با اختلافی ۲۵ درصدی در حوزه کنترل مرز‌ها و مدیریت مهاجرین غیرقانونی نیز در بین رأی‌دهندگان آمریکایی از حمایت بیشتری برخوردار است.

با وجود نقاط قوت کاملا متفاوت ۲ نامزد، رأی دهندگان آمریکایی در پاسخ به سوالی درباره اینکه کدام نامزد «نماینده بهتری برای تغییر است» هریس و ترامپ را در سطحی برابر قرار دادند.

 

درصد آرای ترامپ و هریس در آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا



طبق گزارش ان‌بی‌سی نیوز، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با وجود کناره‌گیری از رقابت‌های ریاست جمهوری در ماه ژوئیه، به‌علت نحوه عملکرد خود میزان محبوبیت دموکرات‌ها را کاهش داده است. به‌طوریه ۵۸ درصد آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند که از عملکرد بایدن راضی نیستند.

در همین راستا، بسیاری از رأی‌دهندگان آمریکایی نگران تکرار «دولت دوم بایدن» در صورت پیروزی هریس هستند و همین مسئله به بهبودی جایگاه ترامپ انجامیده است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پنجم نوامبر (۱۵ آبان) برگزار می‌شود. تاکنون، نیمی از شهروندان آمریکایی در در رأی‌گیری زودهنگام شرکت کرده و آرای خود را به صندوق انداختند، طبق گزارش ان‌بی‌سی نیوز، نتایج رأی‌گیری زودهنگام از پیشتازی هفت درصدی هریس حکایت می‌کند. البته این شبکه آمریکایی تأکید کرد که با توجه به نظرسنجی‌ها و ادامه یافتن بازه زمانی رأی‌گیری زودهنگام و روز رأی‌گیری نهایی، پیشبینی نتیجه انتخابات ناممکن است.

این شبکه آمریکایی در پایان تحلیل خود مجددا تأکید کرد که صرف نظر از نتیجه انتخابات، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها از شرایط راضی نیستند و به باور آنها، این کشور متفرق باقی خواهد ماند.

علاوه بر نظرسنجی ان‌بی‌سی نیوز، پیشتر مؤسسه «ایپسوس» و «ای‌بی‌سی نیوز» نیز در نظرسنجی خود اعلام کرد که ۶۰ درصد آمریکایی‌ها ترامپ و هریس را به‌عنوان نامزد خود قبول ندارند و از آنها راضی نیستند و هر ۲ نامزد ریاست جمهوری آمریکا از سطح محبوبیت و عدم محبوبیت برابری برخوردار هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار