پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

قیمت دلار ۵۸ هزار تومان شد

قیمت دلار که از چند روز پیش روند کاهشی به خود گرفته بود امروز وارد کانال ۵۸ هزار تومان شد و هم اکنون روی رقم ۵۸ هزار و ۳۰۰ هزار تومان تثبیت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفته نخست مرداد ماه بازار طلا و ارز در پی اعلام خبر شهادت اسماعیل هنیه رهبر دفتر سیاسی حماس در تهران، واکنش‌های هیجانی نشان دادند و روند صعودی به خود گرفتند؛ به گونه‌ای که دلالان و سوداگران با استفاده از فرصت پیش آمده به دنبال دامن زدن به نوسانات در بازار بودند تا قیمت‌ها بالاتر رود؛ تلاش دلالان در آن بازه زمانی جواب داد و قیمت دلار از مرز ۶۰ هزار تومان گذشت.

با توجه به تجربه‌ای که در بهار امسال و پس از عملیات نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی داشتیم، مبرهن بود که بازار بعد از گذشت مدت کوتاهی به روال قبل خود بازمی گردد چراکه وقتی بازار با هیجانات زودگذر همراه می‌شود، پس از گذشت مدتی، به روال قبل خود باز می‌گردد و حباب ایجاد شده نیز تخلیه می‌شود.

بر همین اساس نیز، پس از گذشت یک دوره زمانی از انتشار خبر شهادت اسماعیل هنیه و بازگشت آرامش و ثبات نسبی در فضای سیاسی و کشور‌های منطقه، قیمت دلار از چند روز پیش روند کاهشی به خود گرفت و امروز وارد کانال ۵۸ هزار تومان شد و هم اکنون روی رقم ۵۸ هزار و ۳۰۰ هزار تومان تثبیت شده است.

طبق تاکید کارشناسان، نباید التهابات احتمالی بازار ناشی از رخداد‌های سیاسی را بلندمدت دانست، زیرا واقعیت این است که نوسانات اینچنینی کاملاً مقطعی و زودگذر است. / مهر

کلمات کلیدی: دلار ارز سکه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار