انفاق چه برکاتی در زندگی دارد؟ الناز شاکردوست: مهاجرت نکرده‌ام/ تلاش یک خانم کارگردان برای رفع محکومیت شاکردوست فتوای آیت‌الله خامنه‌ای درباره فروش کالا با قیمت جدید اریک بائوزا درگذشت + بیوگرافی صداپیشه باگزبانی و دافی داک پوستر نمایش «ماه خواهر من است» رونمایی شد + عکس زنی جوان که پس از شکست در ازدواج نخست، با مردی ۲۰ سال بزرگ‌تر از خود ازدواج می‌کند/ رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «گلوریا» + عکس توصیه امام علی (ع) درباره آموزش‌هایی که نوجوانان برای آینده به آن نیاز دارند خبر درگذشت مهدی فخیم‌زاده صحت دارد؟ آخرین وضعیت سلامتی بازیگر پیشکسوت رضا شفیعی جم راهی بیمارستان شد پیکر سیروس ابراهیم‌زاده به ایران رسید دوشنبه ۲۰ مهر عزای عمومی در یزد اعلام شد پلمب یک مهدکودک به دلیل ترویج عرفان حلقه اسکارلت جوهانسون «جن‌گیر» می‌شود چرا در آخرالزمان مردم به پیشگوها و دعانویس‌ها مراجعه می‌کنند؟ حکم شرعی کاشت ناخن از نگاه آیت‌الله وحید خراسانی؛ حکم وضو و غسل با ناخن کاشته چیست؟

رئیس ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند

رئیس ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به حضور ۱ میلیون زائر ایرانی در عراق، گفت: زائران حتی المقدور روز اربعین به کشور بازنگردند، چون اتوبوس به اندازه کافی برای انتقال آنها وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 24
کد خبر: ۲۵۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی در گفت‌وگویی درباره بازگشت زائران از سفر اربعین، اظهار کرد: حدود یک میلیون زائر هنوز به کشور بازنگشته اند. اگر هفتاد درصد آنها خودروی شخصی داشته باشند یعنی ۳۰۰ هزار نفر خودروی شخصی ندارند. اگر هر اتوبوس اگر متوسط سی مسافر ظرفیت داشته باشد، به ۱۰ هزار اتوبوس برای انتقال این زائران نیاز داریم.

وی ادامه داد: ما همواره در خواست داشته ایم که زائران قبل از اربعین به کشور برگردند ولی الان می‌گوییم که زائرانی که تا الان به کشور برنگشته اند، روز اربعین نیز برنگردند، چون تامین این ۱۰ هزار اتوبوس در یک روز محال است. زائران اگر امکان باقی ماندن در عراق را دارند، در روز‌های بعد از اربعین به کشور بازگردند. با این حال قرارگاه حمل و نقل ما در مهران در آماده باش کامل است تا زائران در مرز‌ها دچار ماندگاری نشوند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین خاطرنشان کرد: بخش اعظم موکب داران عراقی تا عصر اربعین فعال هستند ولی در نجف همچنان بعد از اربعین هم فعال هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار