سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

قطع شدن مستمری ۱۳ هزار مددجو | مجلس پیگیر مشکل مددجویان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن انتقاد از قطع شدن مستمری ۱۳ هزار مددجو کمیته امداد و بهزیستی گفت: مجلس به این موضوع ورود کرده تا مشکل مددجویان حل شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 29
کد خبر: ۲۵۵۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد بیگدلی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به قطع مستمری ۱۳ هزار مددجوی سازمان بهزیستی و کمیته امداد، گفت:مجلس قطعا به این موضوع ورود کرده و با دعوت از مسئولان بهزیستی و کمیته امداد این مسئله را پیگیری خواهیم کرد.

وی افزود: پس از پایان سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه از مسئولان مربوطه دعوت خواهد شد تا با حضور در کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی حضور یافته و توضیحاتی درباره علت قطع شدن مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد ارائه دهند تا اگر مشکلی است با همراهی مجلس حل شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: مبلغی که مددجویان به عنوان مستمری دریافت می‌کنند بسیار ناچیز بوده و آنها بر روی این مستمری برنامه ریزی می‌کنند لذا قطع شدن آن مشکلاتی را برای آنها به وجود می‌آورد بنابراین نباید مستمری مددجویان با هر علتی قطع شود.

بیگدلی با بیان اینکه قطع شدن مستمری این مددجویان باعث نگرانی بسیاری دیگر از تحت پوششان نهاد‌های حمایتی شده است، گفت: مجلس به عنوان نهاد نظارتی این مسئله را بررسی خواهد کرد تا در ماه‌ها آینده چنین مشکلی برای مددجویان پیش نیاید.

نماینده خدابنده در مجلس بیان کرد: شرایط اقتصادی بسیار دشوار است و بسیاری از اقشار آسیب پذیر به سختی امرار معاش می‌کنند و مددجویان نهاد‌های حمایتی نیز با توجه به همین وضعیت تورمی تحت فشار هستند لذا تلاش خواهیم کرد تا مستمری اشخاصی که قطع شده بر قرار شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار