چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

نان در نانوایی‌ها بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌شود

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متاسفانه واحدهای نانوایی نان را بالاتر از قیمت مصوب به مردم عرضه می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد علی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در یک برنامه رادیویی گفت: عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب به عنوان تخلف گران فروشی محسوب می‌شود.

 

وی در ادامه تخلف دیگر واحدهای نانوایی را کم فروشی عنوان کرد و اظهار داشت: نانوایی‌ها وزن چانه و نان را کمتر از وزن مورد پیش بینی به مردم عرضه می‌کنند.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تخلف دیگر واحدهای نانوایی اینکه نان را تحت عنوان کنجدی، خشخاشی و امثال این به مردم می‌فروشند.

 

وی افزود: علی‌رغم اینکه مشتری ممکن است رضایت نداشته باشد ولی از باب اجبار نان را دریافت می‌کند این فروش اجباری بوده و تخلف محرز است.

 

اسفنانی اظهار داشت: متأسفانه بعضی از نانوایی‌ها عرضه خارج از شبکه دارند یعنی علی رغم اینکه آرد را به قول معروف آزاد به مردم می‌فروشند اما در عدد نان‌های پخته شده محاسبه می‌کنند.

 

وی همچنین استفاده از دو کارتخوان در واحدهای نانوایی را تخلف دانست و افزود: تعزیرات حکومتی با تمامی تخلفات در این عرصه برخورد جدی خواهد کرد.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: نان قوت لایموت مردم است و دولت‌ها نیز از ابتدای انقلاب به این مهم توجه جدی داشته اند.

 

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در سایر کشورها هم دولت‌ها ملاحظه مردم را در قوت لایموت کرده و در این ارتباط یارانه پرداخت می‌کنند.

 

اسفنانی بیان داشت: در حال حاضر آردی که به نانوایی‌ها داده می‌شود قیمت این آرد یک بیست و پنجم قیمت تمام شده آن هم نمی‌شود.

 

وی عنوان کرد: دولت جدا از پرداخت یارانه به آرد به تازگی برای تأمین و جبران خسارت یا تأمین هزینه‌های نانوایی‌ها مصوب کرده به میزان پخت و فروش نان ۱۵ درصد به آن‌ها به صورت یارانه نقدی پرداخت کند.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد میزان فروش نانوایی‌ها یارانه به آن‌ها پرداخته می‌شود البته این را نباید نادیده گرفت حرف حقی هم دارند که باید شنیده شود.

 

وی افزود: از سه تا چهار سال گذشته قیمت نان در کشور تغییری نکرده چرا که سیاست دولت مبنی بر این بوده که قیمت حفظ شود و از طرفی کمبود درآمدی آن‌ها از طریق یارانه ترمیم شود.

 

اسفنانی اظهار داشت: گرچه قیمت نان را هم اضافه می‌کردند ای بسا به همین اندازه که الان رسیده می‌رسید با توجه به یارانه‌های که به واحدهای نانوایی پرداخت می‌شود.

 

وی گفت: ولی منطقی‌تر اینکه وقتی تصمیم می‌گیرند قیمت نان را مشخص کنند همه فاکتورهای تأثیرگذار در قیمت نان که به عنوان هزینه برای نانوا در نظر گرفته می‌شود را لحاظ کرده و قیمت نان را مشخص کنند./ مهر

ارسال نظر