وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ماجرای قطع جنگل‌های الیمالات چیست؟ + واکنش منابع طبیعی

ماجرای قطع جنگل‌های الیمالات چیست؟ + واکنش منابع طبیعی فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گفت: ویدیوی منتشر شده درباره قطع درخت در جنگل‌های الیمالات غیرواقعی و به‌تازگی درختی در این محدوده قطع نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 04
کد خبر: ۲۵۶۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ فروردین ماه بود که اخباری مبنی بر قطع ۴۰۰۰ اصله درخت در جنگل‌های الیمالات برای ایجاد یک پارکینگ منتشر شده بود و پرونده‌ای در دستگاه قضایی تشکیل شد. در روز‌های اخیر ویدیویی در فضای مجازی منتشر شده که حکایت از ادامه فعالیت پیمانکار است.

سرهنگ علی ملکی آهنگران با بیان اینکه ویدیوی منتشرشده ربطی به جنگل‌های الیمالات ندارد، تاکید کرد: در کلیپ منتشر شده در فضای مجازی شالیزار دیده می‌شود این در حالیست که در جنگل‌های الیمالات شالیزاری وجود ندارد.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی تاکید کرد: به‌تازگی درختی قطع نشده و به نهالی در منطقه آسیب نرسیده است بلکه خاکی که از قبل دپو شده بود در مساحت ۱۰۰ مترمربع پخش شده است. یگان حفاظت منابع طبیعی با این تخلف برخورد کرده و کار متوقف شده است.

وی با اشاره به تخلف صورت گرفته در جنگل‌های الیمالات در بهار سال جاری گفت: پیمانکاری دریاچه الیمالات را برای فعالیت‌های گردشگری اجاره کرده بود و در نتیجه رفت و آمد‌هایی به این منطقه انجام شد. این تردد باید مدیریت و ساماندهی شود تا موجب وقوع آتش‌سوزی و ایجاد آلودگی در منابع طبیعی نشود. البته جای سوال است که چرا یک سرمایه ملی اجاره داده شده است؟ پاسخ به آن در حیطه وظایف ما نیست.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی ادامه داد: پیمانکار در آن مقطع اقدام به قطع بدون مجوز تعدادی نهال برای احداث پارکینگ کرد و پرونده‌ای تشکیل شد و دستگاه قضایی در حال رسیدگی است و حکم قطعی آن هنوز صادر نشده است.

وی تاکید کرد: فردی که دریاچه را اجاره کرده دارای حقوقی است و باید اقداماتی انجام دهیم که حقوق او در تعارض با حفاظت از جنگل‌های هیرکانی قرار نگیرد. این موضوع نیاز به کار کارشناسی و مدیریتی دارد. گروهی در حال بررسی موضوع هستند تا احقاق حق شود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار