اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

رایزنی وزیر لبنانی با نصرالله درباره اصلاحات اقتصادی

رایزنی وزیر لبنانی با نصرالله درباره اصلاحات اقتصادی هیئت دولت لبنان ظهر روز گذشته با برگزاری جلسه چند ساعته طرح اصلاحات اقتصادی پیشنهادی نخست وزیر به منظور برون رفت از بحران کنونی را تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه "الجمهوریه" لبنان روز سه شنبه نوشت ، " علی حسن خلیل " وزیر دارایی لبنان پیش از تصویب طرح اصلاحات اقتصادی پیشنهادی سعد الحریری نخست‌ وزیر این کشور، دیداری سه ساعته با سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان داشت.

 

این روزنامه با اعلام این مطلب افزود: این دیدار دو روز پیش صورت گرفت و "حسین خلیل" معاون سیاسی حزب‌ الله نیز در آن حضور داشت و در جریان آن مجموعهای از مسائل شامل رخدادهای اخیر لبنان، چگونگی حل بحران کنونی و نیز طرح پیشنهادی نخست‌ وزیر لبنان بررسی شد.

 

الجمهوریه نوشت ، نگاه سید حسن نصرالله به این طرح تقریبا مثبت و با برخی ملاحظات همراه بود که وزیر دارایی همین ملاحظات را به الحریری منتقل و بر روی آن توافق شد.

 

هیئت دولت لبنان ظهر روز گذشته با برگزاری جلسه چند ساعته طرح اصلاحات اقتصادی پیشنهادی نخست وزیر به منظور برون رفت از بحران کنونی را تصویب کرد.

 

این طرح ۲۴ بند دارد و موارد متعدد اقتصادی از جمله کاهش ۵۰ درصدی حقوق وزیران و نمایندگان و اعمال مالیات بر بانک ها را شامل می شود.

 

حریری پس از تصویب این طرح از کاخ ریاست‌ جمهوری "بعبدا" خطاب به تظاهرات کنندگان گفت: این طرح بخشی از خواسته های شما و نه تمام آن را محقق می کند.

 

تظاهرات در لبنان که از شامگاه پنجشنبه گذشته آغاز شده است، همچنان ادامه دارد اما برخی راه های ارتباطی پایتخت که مسدود شده بود، باز شده و برخی راه ها نیز در حال بازگشایی است.

منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده